Reiser til Hurghada

Den egyptiske perlen Hurghada ved Rødehavet er et perfekt reisemål hvis du vil være garantert sol og varme. I Hurghada får du oppleve den evige, egyptiske solen, det deilige vannet og en rekke enestående resorts.

Aktiviteter som foregår i eller på vannet kan enkelt praktiseres i Hurghada, slik som windsurfing, seiling, havfiske, svømming, men fremfor alt snorkling og dykking. De unike undervannsparkene utenfor kysten er noen av de flotteste i verden, og med rette populære blant dykkere. Det varme vannet her er ideelt for mange sjeldne fiskearter og korallrev som også kan observeres fra båter med glassbunn. Dette området har mange fine overnattingsmuligheter som vanligvis tilbyr en varm og effektiv service. Restaurantene ligger stort sett langs hovedveien. Når du er i Hurghada, bør du besøke museet og akvariet, med deres komplette samlinger av flora og fauna fra Rødehavet.

Escapeaway har spesialisert seg på reiser hvor du bor på nøye utvalgte hoteller på spennende destinasjoner. Dessverre har vi ennå ikke reiser til Hurghada i Egypt klare på programmet, men vi er på vei med spennende hoteller og feriehus! Meld deg på vårt nyhetsbrev eller følg oss på sosiale medier og bli blant de første som får beskjed når vi åpner for salg av reiser til Hurghada. Mens du venter på at vi skal lansere nye, spennende hoteller i Hurghada, kan du ta en titt på noen av de mange andre billigreisene hos oss, for eksempel:

>> Se reiser til Cairo
>> Les også om reiser til Marokko

Uteliv

I dag er Hurghada kjent som en festby, spesielt blant europeere. Fra lokalbefolkningen og andre kan man høre at livet begynner om natten i Hurghada, med de mange, mange klubbene. De besøkes spesielt av ungdommene, men sikkert også av mange andre i alle aldre. Det er ofte sett at en fest med deltakelse av gjester fra en turgruppe, tar fullstendig over i en bestemt bar. Barene er lette å finne langs hovedgaten, sammen med en haug med billige og dyre hoteller.

All inclusive 

Når du reiser til Hurghada kommer du også til et feriested hvor tusenvis av europeere og andre kommer med familiene sine, for å nyte både sol og moro på de private feriestedene ved stranden, hvorav mange tilbyr all inclusive. Mange av hotellene tilbyr så mange aktiviteter og fasiliteter at man aldri trenger å forlate stedet. Ofte har de større stedene en dyrehage, lekeplass, diskotek, barer, en rekke bassenger og til og med små teatre.

Hurghada er også en by under utvikling. Mange nye hoteller og bygninger er på vei, og det kan forventes store nye hoteller, restauranter og andre fasiliteter i nær fremtid. Faktisk er dette området generelt et av de travleste i Rødehavsområdet. Safaga ligger like sør for Hurghada, og Soma Bay med sitt vakre Sheraton ligger enda tettere på den sydlige delen. I nord ligger El Gouna, et veldig organisert ferieområde. Til sammen tilbyr disse små feriesamfunnene og områdene nesten alt gjestene kan ønske seg, fra støyende fester til bortgjemt undervannsdykking, med golf, bowling og fiske i mellom.

Les mer om hoteller med alt inkludert

Attraksjoner i nærheten av Hurghada

Øyene nær Hurghada byr på all slags moro og spenning. Ta f.eks. en dagstur til Giftun øyen for å snorkle og grille fisk, eller se Rødehavet fra en ubåt! Når du ikke er i vannet kan du handle i butikkene, slappe av i de luksuriøse ferielandsbyene eller f.eks. besøk Porphyry fjellet, hvor du finner ruinene av gamle romerske bad, templer og lignende ved det nærliggende Gebel Abu Dukhan. Dagsturer eller safari for å utforske Rødehavsfjellene fra kamel eller jeep er også et alternativ. Andre øyer og destinasjoner i nærheten inkluderer Shadwan øyen (dykking, snorkling, fiske, men ikke svømming), Shaab Abu Shiban (dykking, snorkling og svømming), Shaab el-Erg (dykking, fiske og snorkling), Umm Gammarøen (dykking og snorkling). ), Shasb Saghir Umm Gammae (dykking), Careless Reef (dykking), Abu Ramada øyen (dykking), Shaab Abu Ramada (fiske), Dishet el-Dhaba (strender og svømming), Shaab Abu Hashish (strender, dykking, snorkling, bading og fiske), Sharm el-Arab (dykking, bading og fiske) og Abu Minqar Island (strender og bading).

Hurghada er den turistvennlige byen ved det vakre Rødehavet. Beliggende langt fra hverdagens kjas og mas, finner du oasen hvor alle dine behov blir dekket. Her kan du slappe av, gjenoppdage familieånden eller kanskje den romantiske gnisten. Bestill et rom på et av de mange flotte hotellene ved vannet og opplev den fantastiske følelsen av å bli vekket av de milde bølgene som slår mot sandbanken utenfor vinduet ditt. Her kan du kose deg på en av de mange solsengene og ta igjen det forsømte. I dette paradiset mangler ingenting, spesielt ikke sol. Temperaturen her når rundt 30 grader så det er en veldig god idé å huske solkremen. Byen er en koselig by, fylt med lange strandpromenader med opplyste palmer hele veien. I byen kan du for lite penger bli tatt med på et bredt spekter av vannaktiviteter som windsurfing, snorkling, dykking, båttur, fisketurer og noen ekstraordinære utflukter til bortgjemte og uberørte skjær og små øyer. Området rundt Hurghada kan by på mopedturer, besøk til lokale nomader, men ikke så mye annet. Hurghada er som en oase i ørkenen omgitt av mange kilometer med karrig ørken. Dette betyr imidlertid ikke at det er umulig å oppleve egyptisk kultur og historie, da mange steder tilbyr utflukter til f.eks. nærliggende templer og til og med busstur til hovedstaden Kairo hvor de fantastiske pyramidene ved Giza står.

Reiser til Egypt

Les mer om Egypt og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Egypt her

Hoteller i Hurghada

Populære hoteller i Hurghada

Egypt, Hurghada
8,9
Meget bra
2668 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Egypt, Hurghada
9,7
Fantastisk
15474 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 14 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Egypt, Hurghada
9,9
Fantastisk
4505 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Hurghada?

9,1
Gjesteanmeldelser
Basert på 7 anmeldelser