Reisemål i Normandie

  • Deauville
    2 hoteller
    Deauville er nordkystens svar på Cannes og Monte Carlo. Det er ikke for mye å betegne byen som kronjuvelen på La Côte Fleurie (Blomsterkysten) i Normandie. Her har jetsetterne boltret seg siden slutten av 1800-tallet med alskens fornøyelser.
  • Bayeux i Normandie er historisk kjent for å ha vært utgangspunktet for to invasjoner over den engelske kanal. I dag kommer mange til byen for å se en av verdens mest berømte tegneserier, Bayeux-tapetet, som nettopp beskriver slaget ved Hastings i 1066.
  • Honfleur har Normandies flotteste og hyggeligste havnefront. Her kryr det av spennende spisesteder i de gamle, smale bygningene. Men selv om havnen i dag domineres av lystbåter fra nær og fjern, kan du fremdeles se fiskebåtene hale i land dagens fangst.
  • Klippeøya Mont-Saint-Michel er en av de mest kjente attraksjonene i Normandie. Klosterkirken øverst oppe er å finne på UNESCOs verdensarvliste, men de smale gatene nedenfor klosteret på den bratte, lille øya er minst en like stor opplevelse å utforske.