Reiser til Kissamos

Vakre strender, fjell og autentisk natur på Kretas nordvestlige side omkranser den lille byen Kissamos, som også er kjent som Kastelli. Her hersker en hyggelig og lokal atmosfære i smale gater som byr på tavernaer, restauranter og små butikker.

Med sine bare 3.900 innbyggere er Kissamos på ingen måte noen storby. I Kissamos bor du tett på stranden og vakker natur med fjell og idylliske strender. Byen er på ingen måte preget av mye turisme, og det er først og fremst grekerne selv som tilbringer ferien her. 

Kissamos er særlig avhengig av sin lokale produksjon av vin og olivenolje, som betyr førsteklasses kulinariske opplevelser for deg som feriegjest i byen. Hvis du drømmer om en feriedestinasjon med autentisk, gresk atmosfære, lokalliv og hyggelige, greske tavernaer er Kissamos stedet å besøke. Hvis du velger å bo på et hotell i nærheten eller i en av nabobyene, er Kissamos et godt utgangspunkt for fantastiske opplevelser. Forøbvrig er Kissamos et ypperlig mål for en dagsutflukt, ettersom at byen ligger kun 41 kilometer fra Chania. 

 

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her

Hoteller i Kissamos