Reiser til Kalives

Kalives er en liten, sjarmerende ferieby øst for Chania på Kretas nordkyst. Her finner du små, livlige gater med flere små butikker, resturanter og en mindre fiskehavn. Byen har to, gode sandstrender, som er grunne og gjør seg barnevennlige. Book din reise til Kalives med Escapeaway i dag!

Feriestedet Kalives (også kjent som Kalyves) ligger i Souda-bukten på den populære greske ferieøya Kreta. Med sin beliggenhet på Chania-kysten, kun 12 km fra hovedbyen Chania, byr Kalives på ideelle betingelser for en strand- og badeferie med sine fremragende strender, mange tradisjonelle tavernaer, en imøtekommende og avslappet lokalbefolkning og en autentisk kretisk atmosfære.

Velkommen til Kreta med Escapeaway, vi er spesialister på reiser til Kalives og andre reisemål på øya, hvor du bor på nøye utvalgte hoteller på reisen din. Benytt søkemaskinen på toppen av siden til å søke blant håndplukkede hoteller i Kalives med gode anmeldelser. Kombinér hotellet med en billig flybillett med rutefly fra Gardermoen, Bergen, Stavanger, Trondheim eller Kristiansand, supplér evt. med en leiebil og få det hele samlet i en pakkereise, som er sikret av Reisegarantifondet. Hideaways AS er medlem av Reisegarantifondet og har stilt den til enhver tid nødvendige garanti. Enkelt og fleksibelt - slik er en ferie med Escapeaway.

Stille Kalives

Kalives ligger som en fredfylt plett i den brede bukten, som kiler seg inn mellom Halkidikides vestlige halvøyer. Og selv om det blir hevdet at den har noen av de lengste strendene i det greske øyhavet, har området først nylig begynt å komme på den internasjonale turistradaren.

Selve byen består for det meste av villaer og familiehus, blandet med en håndfull butikker og er omgitt av jorder, som strekker seg ut til de omkringliggende halvøyene, livlige Kassandra og Sithonia med sin skjønne natur.

Lange strender

Hvis du er på utkikk etter lange strekninger med strender, så er Kalives stedet, med sin gigantiske bukt. Det er fortsatt noe urørt ved Kalives, og de eneste fasilitetene er som regel benker på stranden, hvor de lokale sitter og snakker om livet, mens de kikker ut over havet. Det holder dog på å dukke opp større hoteller, som tilbyr parasoller og liggestoler.

Utflukter til Kassandra og Sithonia

Hvis du får lyst til å foreta dagsutflukter i området omkring Kalives, kan det anbefales å leie en bil og besøke de to halvøyene Kassandra og Sinthonia.

De fleste drar til Kassandra, med dens blanding av sjarmerende landsbyer og moderne marinaer. Men hvis du er naturelsker, bør du velge Sithonia, som lokker med sine unike turstier, små hyggelige fiskerbyer og avsidesliggende uberørte strender.

>> Les også om reiser til Platanias
>> Les om fleksible pakkereiser til Kreta her

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her

Andre linker

Hoteller i Kalives