Bra og billig

Leter du etter et prisgunstig hotell eller en billig ferieleilighet? Så se nærmere på dette temaet som er ”Bra og billig”, hvor du finner en samling med våre mest prisgunstige reiser. Som resten av utvalget hos Escapeaway er disse hotellene og ferieleilighetene også valgt ut etter særlige særlige kriterier.

Pris og kvalitet henger som oftest sammen – det kan vi ikke komme utenom. Men det betyr ikke at du skal gå på kompromiss med å reise på en fin ferie. For når du velger et hotell eller ferieleilighet innenfor temaet ”Bra og billig”, så er du til gjengjeld også sikker på å få mye for feriebudsjettet, og det er jo ikke så dumt: ) Du må bare ikke forvente deg noen form for luksus, et stort utvalg av fasiliteter eller den beste beliggenheten...

Bemerk at Escapeaway ikke har noen innflytelse på prisene ute i markedet, hvorfor f.eks. en pakkereise inkl. fly satt sammen med et ”Bra og billig”-hotell kan bli dyrere og dyrere jo tettere du søker på avreisetidspunktet, da mange ruteflyselska prissetter setene etter tilbud og etterspørsel (kalles dynamisk prissetting). Derfor en anbefaling herfra: Hvis du vil ha den rimeligste mulige ferien, så bestill i god tid og prøv f.eks. å søke med avreise/hjemreise midt i uken fremfor helgene, hvor prisene på fly generelt er dyrere.

Les mer