Mat og vin

Hos Escapeaway har vi et motto: God mat og vin hører med for vellykket ferie. Faktisk snakker vi danskene mer om maten enn været når vi kommer hjem fra en ferie. Kjenner du det ikke selv? ”Jo, vi hadde en fantastisk ferie – vi fikk så god mat”.

Man skal ikke kimse av hva det blir servert på din tallerken, underordnet om det er på hotellet eller noen av de lokale restaurantene du har satt deg til bords ved under din ferie. Derfor har vi hos Escapeaway tillatt oss å lage et tema med nettopp mat og vin.

Altså hvor hotellets kjøkken roses av gjester som har spist der og hvor du kan forvente god kvalitet til prisen. Det kan være alt fra lokale spesialiteter til mer internasjonale anretninger. De fleste hoteller som du finner i dette temaet, har oftest også et solid utvalg av viner som du kan velge mellom. 

Enkelte hoteller arrangerer også temakvelder eller individuelt arrangerte middager, hvor det forberedes ekstra mye for dine smaksløker. Les mer om eventuelle muligheter i den enkelte hotellbeskrivelsen.