Adults only-hoteller

La kjærligheten blomstre eller ta med din beste venn eller venninne på en ferie kun for voksne. I dagligtale kalles disse hotellene 'Adults Only'. Denne reiseformen blir bare mer og mer populær, og derfor vil du også se et bredt utvalg av adults only-hoteller hos Escapeaway. 

Den nedre aldersgrensen vil oftest være på 14, 16 eller 18 år. Det betyr at hotellet har fokusert deres service og fasiliteter mot et mer voksent publikum som ønsker en ferie uten barn. 

Adults only-hoteller kan være kategorisert med både 3, 4 og 5 stjerner, og du kan lese mer om de enkelte hotellene og deres tjenester når du søker en reise hos Escapeaway. Adults only-hoteller er lagt opp til par eller vennepar som ønsker kvalitetstid og opplevelser i et rolig tempo, når hverdagen er ’parkert’ hjemme en liten stund.

Hotellene i dette temaet har valgt bort fasiliteter som barnebasseng, barnemeny, barneklubb og så videre. Til gjengjeld har de gjort en ekstra innsats for at de fasilitetene som finnes matcher de voksne og modne gjestenes ønsker og behov. 

Man bør gjøre det man kan best – og det gjør disse 'adults only'-hotellene. Det må på ingen måte oppfattes som diskriminasjon mot f.eks. barnefamilier, men disse hotellene passer simpelthen best for voksne og unge over 12, 14, 16 eller 18 år. 

Innenfor dette hotelltemaet tilbyr Escapeaway hoteller i alle kategorier – fra en klassisk, spansk cortijo til mer eksklusive resorter og boutiquehoteller. Vi håper du finner inspirasjon i listen nedenfor, og ønsker deg god leselyst!

>> Les også om voksenhoteller på Mallorca her
>> Se også hotelltemaet 'Perfekt for voksne'

Utvalgte reisemål

Utforsk din neste destinasjon

Destinasjoner og hoteller