All Inclusive-hoteller

For mange finnes ikke noe bedre enn å kunne fokusere 100% på å ha ferie. Derfor er All Inclusive populært blant par i alle aldre og ikke minst barnefamilier, og de finnes på de fleste destinasjoner. Bestill de beste All Inclusive-hotellene hos Escapeaway i dag!

Det er lett, enkelt og oversiktlig når ferien inkluderer All Inclusive, for så er det hjemmefra styr på alle dagens måltider, snacks, drikkevarer m.m., og der er noe for enhver smak. På den måten kan du bare konsentrere deg om å ha ferie! Søk etter reiser med All Inclucive i søkemaskinen eller les mer om mulighetene i de enkelte hotellbeskrivelser (da All Inclusive-konseptet kan variere fra hotell til hotell).

Utvalgte reisemål

Utforsk din neste destinasjon

Destinasjoner og hoteller

Ferie med All Inclusive - populært som aldri før

De mest populære landene å ha ferie med All Inclusive i, er typisk i land med et stort antall sesongturister som Spania, Portugal, Tyrkia, Egypt, Thailand og Bulgaria. Men det finnes flere og flere av denne typen konsepthoteller over hele verden. De største reisemålene hos Escapeaway hvor våre gjester velger et hotell med all-inclusive er Mallorca i Spania, Alanya i Tyrkia, Algarve i Portugal og på Kreta i Hellas.

>> All Inclusive hoteller på Mallorca
>> Se utvalget av hoteller med  All Inclusive i Alanya 
>> Algarve på All Inclucive hotell
>> Finn ditt All Inclusive hotell på Kreta

Mat til alle typer smaksløker

All Inclusive er perfekt for den alenereisende, for par og for hele familier eller vennegrupper på ferie sammen. Da er det nemlig slutt på å bruke timevis på å  finne en god restaurant. Det er det allerede sørget for - og det betyr ikke at utvalget av mat er begrenset. Det er oftest mulighet for mat for enhver smag på All Inklusive-ferier. 

All Inclusive-ferie = mest for pengene

All Inclusive gir deg mest for ditt feriebudsjett, og da alt er betalt på forhånd, behøver du ikke bekymre deg for uforutsette utgifter - alt er jo inkludert. Og med All Inclusive er det som oftest også tatt høyde for detaljer som drinks ved bassenget og underholdning om kvelden. 

Måltider vil oftest bli servert som en buffet og drikker kan være lokalt produsert. Nåværende program med innhold og serveringstider tilbys alltid ved ankomst til hotellet. Kvalitet og utvalg av All Inclusive kan variere fra hotell til hotell, men som utgangspunkt vil det bli med internasjonale retter kombinert med ulike lokale spesialiteter.

I tillegg kan det i mange tilfeller også være en god forretning for deg å bestille All Inclusive, da prisen oftest er svært konkurransedyktig og du vil ikke bli overrasket over uforutsette mat- og drikkeutgifter i løpet av ferien. All Inclusive-konseptet bestemmes lokalt på hotellet og kan endres i sesongen.

Cruise, hotell eller ferieleilighet?

Konseptet med all inclucive har for alvor vunnet innpass ikke kun i Europa og USA, men i hele verden. De fleste hoteller som tilbyr All Inclusive har funnet ut av at selv om maten er inklusiv i reisens pris, skal kvaliteten være fornuftig. I dag finner du ikke kun All Inclusive-konseptet på hoteller, men f.eks. også på  cruise og skiresorts, selv om det fortsatt er mest brukt på sol- og badedestinasjoner.

Pakkereise eller kun hotell?

Rejs nøyaktig som du ønsker det, vi tilbyr alltid valgfri reiselengde og det er uansett om du velger å booke en pakkereise inkl. fly og hotellopphold, eller om du selv vil arrangere reisen og bare bestille ditt AlL-Inclusive hotel gjennom oss. I søkemaskinen kan du sammenligne priser på alle reisene og her kan du også legge til leiebil eller transfer til din pakkereise.

De mest populære reisemål for All Inclusive

Du finner all inclusive på nesten alle destinasjoner, men konseptet er mest vanlig i land som Portugal, Tyrkia, Spania og Kypros. De mest populære destinasjonene er Alanya i Tyrkia, Alcudia på Mallorca og Algarvekysten i Portugal.

All Inclusive-hoteller tilbyr gjesten et avslappende opphold hvor alt "stresset" er ordnet på forhånd slik at den besøkende kan konsentrere seg om å nyte ferien. All inclusive betyr at alt fra morgenkaffe til T-bone-steaks er inkludert i prisen - så du trenger ikke å ha lommeboken opp hver gang du beveger deg. Det er selvfølgelig en forskjell mellom typen mat og drikke som inngår i prisen på de enkelte hotellene og ikke minst kvaliteten. Les mer under de enkelte hotellbeskrivelsene.

Weekend All Inclusive

Med All Inclusive unngår du alt stresset og samtidig unngår du uforutsette utgifter. Det gjør det enkelt på en økonomisk og praktisk måte. Hotellene tilbyr All Inclusive som lange ferier og korte opphold, hvor det ikke er tid å kaste bort på jakt etter restauranter og aktiviteter. Det er mange destinasjoner som tilbyr denne praktiske og avslappende måten å tilbringe ferien på. Blant de mest populære destinasjonene er land som Spania og Egypt.

Eksotisk All Inclusive

All inclusive er ekstra praktisk på eksotiske steder hvor det ikke er god infrastruktur og offentlig transport. Her er det en fornøyelse at det er ordnet med transport og andre ting som kan være vanskelig, dyrt og tidkrevende å arrangere. Husk at hotellet kjenner området og vet hva som er verdt å tilbringe tid på og kan få priser du ikke engang kan få som turist - slik får du mer valuta for pengene, og du vil ikke gå glipp av severdighetene.

>> Les også om våre luksushoteller
>> Eller lei en ferievilla hvis dere er mange