Bra og billig - populære hoteller til prisen

Leter du etter et prisgunstig hotell eller en billig ferieleilighet? På denne siden finner du en samling av våre mest prisgunstige reiser. Som resten av utvalget hos Escapeaway, er disse hotellene og ferieleilighetene også valgt ut etter spesielle kriterier.

Pris og kvalitet henger som oftest sammen – det kan vi ikke komme utenom. Men når du velger et hotell eller ferieleilighet under temaet ”Bra og billig”, er du sikker på å få mye for feriebudsjettet, og det er jo ikke så dumt. Du må bare ikke forvente deg en luksusferie, et stort utvalg av fasiliteter eller den beste beliggenheten...

Merk at Escapeaway ikke har noen innflytelse på prisene ute i markedet. En pakkereise inkl. fly satt sammen med et ”Bra og billig”-hotell kan bli dyrere og dyrere jo tettere du søker på avreisetidspunktet. Dette er fordi mange ruteflyselskap prissetter setene etter tilbud og etterspørsel. Derfor gir vi deg en anbefaling: Hvis du vil ha den rimeligste ferien, så bestill i god tid og prøv f.eks. å søke med avreise/hjemreise midt i uken fremfor helgene, når prisene på fly generelt er dyrere.

Når vi har et reisetema med "bra og billig hotell" betyr det altså bare at du får mye hotell for feriebudsjettet. Her kryr det ikke av luksus og utallige fasiliteter, men til gjengjeld er det som oftest en uformell atmosfære som mange setter pris på. 

Våre hoteller som utmerker seg ved å være i den prisvennlige enden, kan være alt fra en spansk finca, et enklere hotell i Thailand til et storbyhotell i London. Kort og godt så er "billig" ikke alltid ensbetydende med at du må gå på kompomiss med kvalitet - du kan bare ikke forvente noen former for luksus eller et hav av fasiliteter. 

>> Les også om våre fleksible pakkereiser her
>> Les om billige ferieleiligheter her

Utvalgte reisemål

Utforsk din neste destinasjon

Destinasjoner og hoteller