Bestill en ferieleilighet

Når det står ferie på programmet, så betyr det også at vi har ekstra tid til å gjøre akkurat det som passer oss.  Det vil for mange også bety at ganen skjemmes bort litt mer på ferie enn hjemme,  for mat og drikke er ikke overraskende en stor del av ferieopplevelsen. Derfor velger mange gjester en ferieleilighet. 

For det gir deg frihet til selv å kreere små og lette anretninger i dit eget kjøkken. Du kan en lokalprodusert flaske hvitvin eller bobler stående i kjøleskapet, og når lysten melder seg kan du ta et par vinglass ut av kjøkkenskapet og nyte de kalde dråpene – akkurat når det passer for deg. 

Barnefamilier liker også veldig godt å bo i ferieleilighet, for det betyr at de yngste reisende ikke går sukkertomme, hvis du har et kjøeskap med mulighet for å ha  ’leveranser’ til den lette sulten. I de fleste ferieleiligheter er det også en mikrobølgeovn, hvor du kan varme opp mat og drikke – perfekt til de helt små som krever litt mer hensyn.

Bemerk at det kan være stor forskjell på hvor godt utstyrte ferieleilighetene er  – både hva angår kjøkken/tekjøkken, men også stue, oppholdsrom og antall soverom. Se de aktuelle fasilitetene når du leser de enkelte beskrivelsene av ferieleilighetene på hjemmesiden.

Les mer