Hoteller for voksne

Hos Escapeaway finner du hoteller for enhver smak, anledning og feriebudsjett. Du kan også finne hoteller som passer bedre til visse typer gjester, som for eksempel et voksent publikum. Altså et sted hvor fasiliteter, beliggenhet osv. etter vår vurdering egner seg bedre for oss med en moden fødselsattest. Det betyr ikke at barn og familier ikke er velkomne, men vi mener at hotellet passer bedre til en ferie for deg som voksen. 

Noen av disse hotellene er faktisk kun for voksne, mens andre er for alle aldre, men med fasiliteter og opplevelser som vi mener passer bedre for voksne enn for barnefamilier. Dersom du utelukkende ønsker å se "adults only"-hoteller (altså hoteller kun for voksne), så vil vi anbefale deg å ta en titt på hotelltemaet "adults only".

Hvorfor har vi da laget et reisetema som heter "perfekt for voksne" i tillegg, lurer du kanskje på? Jo, fordi vi i Escapeaway har mange gjester som reiser som vennerpar eller venninner og ikke nødvendigvis vil bo på et adults only-hotell, men heller ikke ønsker et altfor barnevennlig hotell med kids club, kveldsunderholdning, barnebasseng, osv. 

Utvalgte reisemål

Utforsk din neste destinasjon

Destinasjoner og hoteller