SPA & velvære

SPA & velvære - bare smak på navnet ... ”Velvære for kropp og sjel” er en god oppsummering av denne typen ferie. De færreste klarer å la være å fristes av et ekstra tilskudd velvære i en travel hverdag. Flere og flere gjester spør etter muligheten for at skjemme bort kropp og sjel i ferien. Derfor vil du hos Escapeaway også finne et bredt utvalg av hoteller som tilbyr den ene eller annen form for ’balsam for sjelen’. 

På en ferie er tempoet mer avslappende, og dermed har du bedre tid til å innhente det forsømte på velvære-fronten. Så hvorfor ikke kombinere det beste fra to verdener? Hos Escapeaway har vi et bredt utvalg av forskjellige hoteller, resorts og feriehus som tilbyr et større eller mindre utvalg av spa og velvære.

Noen hoteller er desiderte SPA-hoteller med en stor meny innenfor diverse behandlinger, mens andre har en større eller mindre avdeling med velværetilbud (det kan være alt fra sauna, massage, tyrkisk bad eller jacuzzi). Du kan lese mer under de enkelte hotellbeskrivelsene hva som tilbys.

Noen annet som er populært er yoga. Det er både sunt og trendy. Derfor kan du også finne hoteller hos Escapeaway, hvor du enten selv kan trene yoga eller hvor det er en instruktør som i løpet av ferien avholder yoga-sessions og hvor du kan melde deg på. 

Utvalgte reisemål

Utforsk din neste destinasjon

Destinasjoner og hoteller