Billig strandferie – hoteller tett på stranden

Pakk badetøyet og dra på stranden (husk solkrem og badehåndklær)! Hvis du velger deg et hotell eller en ferieleilighet fra dette reisetemaet, kan du være sikker på å bo i rusleavstand til stranden.

Hos Escapeaway har vi et stort utvalg av hoteller som ligger i gangavstand fra stranden (maks.1 – 1,5 km). Det kan være sandstrender, steinstrender og klippestrender, og hotellene kan både være små leilighetshoteller, familiedrevne hoteller eller store resorts med mange fasiliteter. Hvis du vet at du gjerne vil bo like ved stranden i din neste ferie, så titt under og utforsk vårt store utvalg av hoteller som er perfekte til en ekte strandferie.

Vi har hoteller til din strandferie på alle de mest populære reisemålene i Europa, fra Kanariøyene til den tyrkiske kysten. Fly med oss til Middelhavets klassiske øy-perler, eller reis på en individuell bilferie til Adriaterhavet eller Den italienske riviera – hos Escapeaway er det du som bestemmer. 

Du bor tett på én eller flere av områdets strender, og ettersom ikke to strender er like, kan du lese mer i selve beskrivelsen av hvert hotell. Noen ligger nemlig tett på de mest finkornede strendene, mens andre er småsteinsstrender og kanskje til og med klippestrender. Hver strand har sin sjarm.

På enkelte hoteller er det håndkleservice, men regn for sikkerhets skyld alltid med at du må ta med ditt eget badehåndkle. Merk at det i høysesongene kan være mange badegjester ved strendene. Så vår anbefaling er å dra på stranden tidlig og smøre deg med tålmodighet (i tillegg til solkrem) hvis du må vente litt på å få tildelt og betale for en solseng og parasoll – slik er det bare i fellesferien, uansett hvor du drar ... 

Utvalgte reisemål

Utforsk din neste destinasjon

Destinasjoner og hoteller