Villa

Å bo i en villa i ferien betyr som oftest at du har litt mer plass å boltre deg på – ferievillaer finnes i alle størrelser og former, og er en populær form for innkvartering når en stor familie skal reise sammen.

Det er naturligvis fordi at større familier foretrekker å bo under samme tak, hvor man sammen kan stå på kjøkkenet og lage mat, slappe av ved bassenget eller noe gjøre andre ting i fellesskap. Ferievillaene i land som Spania og Italia har de senere årene blitt mer og mer populære, særlig i forbindelse med generasjonsferie, men også større, sammensatte familier med dine, mine og våre barn. Du kan lese mer om hver enkelt villa når du søker etter din ferie her hos Escapeaway.

Mange av villaene ligger selvstendig, helt for seg selv uten naboer i umiddelbar nærhet, mens andre villaer ligger som deler av et hotellresort med forskjellige fasiliteter som kan benyttes av besøkende. PS: Mange villaer i blant annet Thailand har ikke eget kjøkken.

Uavhengig av hvorvidt du planlegger ferie i Europa eller helst vil bestille en villa som ligger i et ikke-europeisk land, henviser vi til beskrivelsen av hver enkelt villa og resort på hjemmesiden.  

Utvalgte reisemål

Utforsk din neste destinasjon

Destinasjoner og hoteller