Reiser til Barrea

Kom tett på Abruzzos vakre natur

Vakre Barrea ligger midt i Abruzzo Nasjonalpark og skuer utover innsjøen Lago di Barrea med sine panoramiske terrasser. Området lokker med turstier, deilige strender ved innsjøen og fascinerende dyreliv som kan oppleves i naturreservatet Colle Licco e Feudo Intramonti i nabobyen Civitella Alfredana.

Innsjøen som ligger ved byens føtter er kunstig og ble utgravd i 1951. I ene enden ligger et langt lavlandsområde, mens i andre enden finner dere Barrea og dens demning som er bygget for å holde styr på den 122 km lange elva Sangro som renner gjennom nasjonalparken.

Nyt naturen

Byen beliggenhet midt i fjellene har gjort området ugunstig for industriell virksomhet, som igjen har gjort at naturen har fått herske her og fått satt sitt preg på det imponerende landskapet. Det samme gjelder i søsterbyene Civitella Alfedana og Villetta Barrea som også ligger ved Lago di Barrea.

Det idylliske området huser et rikt dyreliv: oppe i fjellene går både bjørner og ulver fritt (selv om de sjeldent forviller seg ned mot byene). Dersom dere vil komme tett på fjellområdets store rovdyr kan dere besøke naturreservatet Colle Licco e Feudo Intramonti som ligger i Civatella Alfedana bare et par kilometer fra Barrea. Legg på svøm i det klare og forfriskende innsjøen fra strendene.

Ta del i byfestene

Som i mange andre landsbyer i Abruzzo finner dere forskjellige religiøse byfester i Barrea, som f.eks. Indulgenza Plenaria 2. august da mange pilgrimmer kommer til byen for å be om syndsforlatelse, eller La Passione Vivente i mars/april da Kristus' siste timer rekonstrueres med kostymer og opptog.

Bestill ferieovernattinger i Barrea

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Barrea og ellers i Abruzzo. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Barrea