Reiser til Miglianico

Vingårder så langt øyet kan se

Miglianico er en liten landsby med knapt 4800 innbyggere, som nesten er helt omgitt av vinmarker og gårder noen få minutters kjøretur fra vakre strender.

Byen er et godt utgangspunkt hvis du ønsker å tilbringe ferien på å utforske vinlandet og slappe av ved kystens vakreste strendene i det sentrale Italia. I tillegg er det rikelig anledning til å nyte en aktiv ferie med golf, fotturer og sykling. Det anbefales å bruke byen som et utgangspunkt for turer til Abruzzos nasjonalparker, som tilbyr uberørt natur og gamle landsbyer. Miglianico er kjent for den store årlige mkosjonsløpet som tiltrekker løpere i alle aldre.

Kart over reisemålet Miglianico i Abruzzo

Bruk kartet (klikk) for å få en oversikt over området samt de hoteller og ferieboliger vi tilbyr her. Du kan også se avstander til de nærmeste flyplassene i Abruzzo.Ferieboliger og hoteller i Miglianico

Hos Escapeaway Reiser tilby vi deg et utvalg av hundrevis av ferieboliger i Italia, som inkluderer hotell, ferieleiligheter, villaer og andre former for overnatting. Du kan derfor nesten alltid finne en feriehus som passer dine behov med oss. Er du ute etter en bestemt type overnatting, kan det være lurt å bruke søkemotorens filterfunksjon. Her kan du også angi eventuelle ønsker for boligen i form av standard, fasiliteter og plassering.

>> Få oversikt over alle hoteller og ferieboliger i Abruzzo her

Lokale lenker

Offisielt nettsted for byens mosjonsløp finner du her

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Miglianico