Reiser til Ocre

Besøk Orce og områdets klostre

Orce ligger blant flotte fjell i Aternodalen, knappe 12 km fra Abruzzos hovedby L'Aquila. I tillegg til den historiske og sjarmerende lille landsbyen, lokker området med flere interessante klostre.

Området rundt Ocre rommer tre bygninger av meget stor kunsthistorisk interesse; Ocres gamle slott Castello di Ocre fra 1300-tallet og klostrene Convento di S. Angelo (fra år 1242) og Monastero di Santo Spirito (fra år 1222). Ca. 8 km fra Orce ligger den flotte landsbyen San Demetri ne' Vestini med mange prektige arkitektoriske eksempler.

Bestill ferieovernattinger i Ocre

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Ocre og ellers i Abruzzo. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Ocre