Reiser til Pineto

Badeferie i furu-byen

Pineto er det perfekte feriestedet for barnefamilier, der den ligger ved Adriaterhavet med sine flotte sandstrender nær regionshovedstaden Pescara.

Det kommer mange italienske turister hit i sommermånedene, og byen er et livlig sted med marked om kvelden og hygge for barna (som f.eks et lite omreisende tivoli) - for ikke å glemme at hovedgaten forvandles om sommeren til en levende gågate. Pineto har en fantastisk, lang strand der dere enten kan leie solsenger eller slappe av på den offentlige stranden. Det er enkelt å komme seg hit med både offentlig transport (egen togstasjon) og med bil (motorveien går forbi i skråningene bak byen).

Nyt skyggen av furutrærne

Til tross for at Pineto er en forholdsvis ny by og bærer preg av å være et feriested, har byen likevel sin sjarm. Det er en del bygninger og villaer fra belle époque-perioden som gir byen karakter blant de nyere husene. Toglinjen kjører mellom byen og det tette og frodige furubeltet som igjen skiller byen fra stranden. Det er flere i undergrunnstunneler under toglinjen så det er lett å finne frem til stranden fra de fleste stedene i byen. Den tette furuskogen er velstelt og innbydende, og tilbyr et behagelig og skyggefullt sted å tilbringe siestaen når solen står på sitt høyeste. På kvelden er promenaden langs skogen opplyst og fylt med spaserende og joggende folk på kveldstur.

Utforsk området

Dersom dere har bil tilgjengelig, kan vi anbefale et besøk i den lille byen Mutigniano, som er kjent for sine vakre veggmalerier, eller et besøk i den litt større byen Atri. De ligger begge kjølig til i de flotte fjellene bak Pineto. Dersom dere legger ferien til yttersesongen (f.eks. oktober) er det gode skimuligheter på Abruzzos største fjell, Gran Sasso, før dere nyter en ettermiddag på stranden. Med tog er utfluktene mer begrenset, men kystbyene Pescara og Ortona er begge trivelige og ikke for langt unna.

Bestill ferieovernattinger i Pineto

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår onlinekatalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Pineto og ellers i Abruzzo. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en e-mail, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfaring med reiser i Italia, og vi er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Pineto