Reiser til Roseto Degli Abruzzi

Nyt strandlivet ved Adriaterhavskysten

Roseto Degli Abruzzi ligger langs Adriaterhavskysten, knappe 30 km nord for Pescara. Byen fikk sitt første Blå Flagg i 1999 og har siden da vært kjent for sin gode strand og friske kyst. Stranden er i tillegg barnevennlig og langgrunn.

Byen er en typisk badeby med 10 km god sandstrand og en spesielt livlig sommeratmosfære. Her bor det ca. 20 000 faste innbyggere, noe som gjør at det er mulig å finne gode innkjøpsmuligheter og spisesteder selv utenom de hektiske sommermånedene.

La badeferien begynne

På 1800-tallet sentrerte byen seg rundt togstasjonen, men i løpet av de siste tiårene har byen vokst og nye bygninger har skutt i været nede ved stranden, der det også har blitt anlagt en lang og bred Promenade med sykkelsti under flotte palmer og lekeplasser.

Bestill ferieovernattinger i Roseto Degli Abruzzi

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Roseto Degli Abruzzi og ellers i Abruzzo. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Roseto Degli Abruzzi