Aktiv ferie i Italia

Vil du bestige aktive vulkaner, gå fottur i fjellet, sykle mellom bølgende åssider, vinne en runde golf, stå på ski, dra på ridetur, rafte nedover elver... Det fins uendelige muligheter for en aktiv ferie i Italia!

Fra Alpene og Dolomittene i nord, mot innsjøene i Piemonte og Lombardia, de buktende åsene i Toscana og Marche, helt til de barske kystlinjene i Campania og Calabria. Fra den eksotiske faunaen i nasjonalparkene langs østkysten i Abruzzo og Puglia til Sicilia og de vulkanske eoliske øyene... Italia byr på noe for enhver friluftselsker.

Italia har intet mindre enn 24 nasjonalparker hvor landet er beskyttet, og det gir grunnlag for flerfoldige naturlige ”lekeplasser” for de aktive. Og hva med å avslutte en aktiv dag med å utforske den lokale kulturen og matlagingen? Italia kan ikke bare skryte av enestående natur – den italienske maten og vinen er slett ikke verst, den heller!

Temareiser med Escapeaway

Italia  er en en utømmelig kilde av opplevelser, og noen ganger kan det være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Vi har derfor satt sammen en rekke temareiser. Her har vi utformet et program som du kan tilpasse etter egne ønsker. Det kan være alt fra matlaging i Toscana til sykling rundt innsjøen Maggiore.

Hvilken opplevelse frister deg mest? Se alle Temareiser med Escapeaway her

Bestill ferieovernatting for en aktiv ferie i Italia

Finn det perfekte stedet å tilbringe en aktiv ferie i Italia ved å velge blant våre håndplukkede ferieleiligheter, villaer, agroturisme, B&B og hoteller i spektakulære omgivelser. Ta gjerne kontakt med oss for gratis tips og råd fra våre erfarne reisekonsulenter. Bare send oss en mail via linken på toppen av siden, bruk chatten til venstre på siden, eller ring oss på nummeret til høyre på siden. Vi er her for å hjelpe dere!

>> Les mer om aktiv ferie