Bed & Breakfast i Italia

Overnatt på Bed & Breakfast i Italia

Hos Escapeaway finner du et bredt utvalg av Bed & Breakfast i Italia der du kan nyte en ferie i en hjemmekoselig atmosfære og møte de lokale. Reis avgårde i egen bil eller bestill flybillett og leiebil - så er du snart klar for autentiske opplevelser.

Hos Escapeaway finner du et bredt utvalg av Bed & Breakfast i Italia som tilbyr hjemmekoselige atmosfærer og gode muligheter til å møte de lokale, samtidig som du naturligvis har friheten til å komme og gå som du vil i løpet av ferien. Mange velger nettopp denne ferieformen for å unngå store hoteller og komplekser, og heller komme under huden på de lokale.

Vi anbefaler at du utnytter vertenes gjestfrihet og tar imot de gode rådene som stort sett alltid følger med i forbindelse med velkomst og innlosjering. Som oftest er det de lokale som best kan anbefale gode utfluktsmål, lekre restauranter og kanskje gi deg idéer til reisen videre.

Drømmer du om et hyggelig Bed & Breakfast i Italia?

Ved å bruke søkemotoren øverst på siden kan du finne hyggelige Bed & Breakfaster både sentralt i store kulturbyer som Roma, Firenze og Venezia, der utallige spennende severdigheter befinner seg innenfor gangavstand, og i landlige omgivelser der roen og den vakre naturen er hovedattraksjonen.

Når du bestiller et opphold på et Bed & Breakfast i Italia vet du at alle ferieboligene våre er håndplukkede, så pris og kvalitet henger sammen. Du sørger selv for transporten til Italia. Mange velger å kjøre selv, men det er også gode muligheter for å finne billige flybilletter til Italia. Bestill et opphold på et av våre Bed & Breakfaster i dag og gled deg til å oppleve det ekte Italia.

Finner du ikke et Bed & Breakfast som passer dine ønsker og behov? Ring oss på 23 96 08 73 og få hjelp av våre erfarne reisekonsulenter.

Bed & Breakfast er en unik ferieopplevelse

Direkte oversatt betyr Bed & Breakfast overnatting med frokost, men hva skiller dem fra et alminnelig hotell eller en ferieleilighet?

Hvis du tar en titt på beskrivesene av ferieovernattingene våre i Italia, vil du se at Bed & Breakfaster i Italia kan være idylliske, gamle gårder ute på landet med sjarmerende rom og ferieleiligheter. Som oftest bor et vertspar på stedet som i tillegg til å huse gjester i noen tilfeller fortsatt dyrker jorden eller driver en restaurant på stedet. Men du finner også denne type ferieovernatting i byhus midt i Italias små og store middelalderbyer. Disse er gode baser for å utforske severdigheter til fots, og ikke minst å få opplevd byens atmosfære på kloss hold.

Bed & Breakfast karakteriseres generelt sett ved en mer uhøytidelig og familiær stemning der du har større sjanse for å komme tett på de lokale og oppleve ekte italiensk gjestfrihet. Vertene dine vil fra første møte få deg til å føle deg hjemme, og vil være behjelpelige med tips til unike opplevelser i området.

>>> Finn også Bed & Breakfast i Toscana - se her
>>> Finn også Bed & Breakfast på Amalfikysten - se her
>>> Finn også Bed & Breakfast ved Cinque Terre - se her
>>> Finn også Bed & Breakfast ved Gardasjøen - se her
>>> Finn også Bed & Breakfast i Lucca - se her
>>> Finn også Bed & Breakfast i Piemonte - se her
>>> Finn også Bed & Breakfast på Sicilia - se her

Uansett om du er på utkikk etter en familieferie eller en romantisk reise for to, landlig idyll eller bystemning, kan du bruke søkemotoren øverst på siden her for å finne gode Bed & Breakfast-tilbud over hele Italia. Vi har håndplukket hvert enkelt sted, og i våre beskrivelser kan du lese mer om fasilitetene, omgivelsene og vertene før du bestiller.

Italia som ferieland
Alt i Italia formelig oser av stil: språket, maten, moten og kulturen. Dra f.eks. på en storbyferie til Roma med dusinvis av verdenskjente severdigheter på rekke og rad, eller nyt en ferie på landet på de karakteristiske agriturismoene. Det er nok ikke mange land i verden som erobrer så mange reisendes hjerter som Italia gjør. Vi mener at et eller flere opphold på Bed & Breakfast er den perfekte måten å bli kjent med Italia på. Uansett hvor du drar finner du vakre museer og bygninger helt fra oldtiden og frem til i dag. 

Roma topper naturligvis alt, men Firenze, hovedstaden i Toscana, er også et eneste stort utendørsmuseum - kjent som renessansens vugge og med en vidunderlig stemning av "liten storby". Eller hva med ikoniske Venezia? En eventyrlig by ute i lagunen der man kan seile gjennom de gamle kanalene i en romantisk gondol. Du finner selvsagt også en rekke Bed & Breakfast i Venezia hos oss. 

Natur og aktiviteter
Hvis du er glad i dramatiske fjellområder, enorme innsjøer og grønne bakkelandskap kan Italia levere det meste. Regionen Toscana - Italias hjerte - er berømt for sine slanke sypresser og idylliske landsbyer. Hvis du foretrekker sykling er Umbria en absolutt favoritt, og det samme gjelder Gardasjøens kuperte områder. Om vinteren dras mange mot "Alpenes solside" i Dolomittene for å nyte noen av Europas beste skiløyper - nesten med solgaranti. Og så har vi selvsagt den storslåtte kystlinjen langs Den Italienske Riviera som man ikke må gå glipp av. 

Å spise ute
Det italienske kjøkkenet er kjent for sine relativt enkle retter med lekre, ferske råvarer som hentes fra det lokale torget i løpet av dagen og tilberedes med kjærlighet (sent) på kvelden. Dessuten produserer italienerne mange fremragende viner. 

Enhver Bed & Breakfast i Italia er helt unik og en opplevelse i seg selv. Bruk søkemotoren øverst til å finne det perfekte stedet for deg og ditt reisefølge, og kom dere avgårde!