De best anmeldte hotellene i Italia

På in-italia.no finner du i dag mer enn 10.000 unike anmeldelser av feriehus fra våre gjester. Anmeldelser vi er takknemlige for og som brukes daglig for å sikre at kvalitet og pris henger sammen. Under bedømmelsene av hotellene, villaene og leilighetene finner du også mange artige anekdoter og reisetips med gode råd om alt fra restauranter til utflukter, noe du kan ta med deg når du skal planlegge din drømmeferie i Italia.

Nedenfor finner du en liste over de best bedømte feriehusene i programmet vårt, deriblant noen av de feriehusene som raskest blir utsolgte i høysesongen. Husk at hos In-Italia har vi gratis avbestilling på de fleste overnattingsstedene våre. Les gjerne mer om dette under de enkelte ferieboligene.

Utvalgte reisemål med best anmeldte feriehus

Hvis du allerede nå vet hvor i Italia ferien skal tilbringes, kan du se en oversikt over hvilke feriehus med topp-karakterer i anmeldelsene sine vi kan tilby i et par av Italias mest etterspurte regioner.

Vær oppmerksom på at du i søkemotoren alltid kan få en liste over de best bedømte hotellene, villaene og leilighetene på samtlige reisemål.

 • Gjesteanmeldelser 9,3
  Italia, Nord-Italia, Veneto, Tregnago
  9,3
  Fantastisk
  278 anmeldelser
  Hvis du er ute etter en elegant vingård med flott beliggenhet og øye for detaljer, er Tenuta Le Cave i Valpolicellas vindistrikt det åpenbare valget.
 • Gjesteanmeldelser 9,5
  Italia, Nord-Italia, Veneto, Quarto d'Altino
  9,4
  Fantastisk
  589 anmeldelser
  Hvis du ønsker å besøke Venezia mens du nyter livet i landlige og stilfulle omgivelser, så er Borgo Ca' dei Sospiri et utmerket valg. Her bor du bare en halvtime med bil fra det lokale toget fra Canale Grande - enklere blir det ikke!
 • Gjesteanmeldelser 9,6
  Italia, Toscana, Montecatini Terme
  9,0
  Fantastisk
  896 anmeldelser
  Hotel Ercolini & Savi er et av Montecatinis mest anerkjente hoteller og du får god valuta for pengene. Det ligger midt i sentrum, kun 400 meter fra stasjonen og i nærheten av byens grønne områder, termalbadet, butikker og restauranter.
 • Gjesteanmeldelser 9,6
  Italia, Sør-Italia, Sicilia, Cefalù
  9,1
  Fantastisk
  1121 anmeldelser
  Like utenfor det historiske sentrum av Cefalù i en mer avslappet del av byen, finner du fantastisk komfort og god service på Artemis Hotel. Her bor du i sjarmerende omgivelser i et tidligere kloster.
 • Gjesteanmeldelser 9,2
  Italia, Nord-Italia, Piemonte, Farigliano
  10,0
  Fantastisk
  74 anmeldelser
  Relais Poderi Luigi Einaudi er en av de mest velrenommerte vingårdene i området og er spesielt kjent for sin typiske D.O.C-vin, kalt il Dolcetto. Du kan godt begynne å glede deg...
 • Gjesteanmeldelser 9,2
  Italia, Sør-Italia, Sicilia, Cavagrande
  9,4
  Fantastisk
  307 anmeldelser
  Hideaway med en idyllisk beliggenhet, med natur, kultur og gode matopplevelser i en skjønn forening – godt egnet til både par og familier!