De best anmeldte hotellene i Italia

På in-italia.no finner du i dag mer enn 10.000 unike anmeldelser av feriehus fra våre gjester. Anmeldelser vi er takknemlige for og som brukes daglig for å sikre at kvalitet og pris henger sammen. Under bedømmelsene av hotellene, villaene og leilighetene finner du også mange artige anekdoter og reisetips med gode råd om alt fra restauranter til utflukter, noe du kan ta med deg når du skal planlegge din drømmeferie i Italia.

Nedenfor finner du en liste over de best bedømte feriehusene i programmet vårt, deriblant noen av de feriehusene som raskest blir utsolgte i høysesongen. Husk at hos In-Italia har vi gratis avbestilling på de fleste overnattingsstedene våre. Les gjerne mer om dette under de enkelte ferieboligene.

Utvalgte reisemål med best anmeldte feriehus

Hvis du allerede nå vet hvor i Italia ferien skal tilbringes, kan du se en oversikt over hvilke feriehus med topp-karakterer i anmeldelsene sine vi kan tilby i et par av Italias mest etterspurte regioner.

Vær oppmerksom på at du i søkemotoren alltid kan få en liste over de best bedømte hotellene, villaene og leilighetene på samtlige reisemål.

 • Gjesteanmeldelser 9,7
  Italia, Nord-Italia, Lombardia, Sulzano
  Utsikten fra Hotel Rivalago er noe av det vakreste jeg har sett. Du har utsikt over både Iseosjøen og Monte Isola. I tillegg til den sentrale beliggenheten finnes det også et svømmebasseng og en restaurant på hotellet.
 • Gjesteanmeldelser 9,8
  Italia, Sør-Italia, Sicilia, San Marco d'Alunzio
  Bo i en autentisk Siciliansk by i en villa med et flott bassenget og en nydelig utsikt over havet og de Eoliske Øyene. Komforten er på topp og her kan du komme med din egen familie og en venne-familie. Det er plass til alle!
 • Gjesteanmeldelser 9,7
  Italia, Toscana, Vescovado di Murlo
 • Gjesteanmeldelser 9,5
  Italia, Sør-Italia, Sicilia, Caltagirone
  Vecchia Masseria betyr oversatt «den gamle gården» og har som etternavn «sjarm og avslapning». I idylliske omgivelser på sørkysten av Sicilia finner du et gjemmested som smaksløkene dine vil like!
 • Gjesteanmeldelser 9,5
  Italia, Toscana, San Gimignano
  I gåavstand fra San Gimignano ligger Hotel Silvestro omgitt av grønne arealer og vinåkre. Her er det to svømmebassenger, en praktfull restaurant og så har alle rom egen terrasse/balkong. Her finnes det også aircondition, wi-fi, sat-tv, treningssenter ... og en riktig god stemning. Les mer
 • Gjesteanmeldelser 9,8
  Italia, Toscana, Pergine Valdarno
  På Casale La Valle bor du i naturskjønne omgivelser omgitt av små, grønne åser. Her finnes det et basseng, en herlig hage der det er mulighet for å grille samt en feriebolig med en enkel og rustikk innredning.