De best anmeldte hotellene i Italia

På in-italia.no finner du i dag mer enn 10.000 unike anmeldelser av feriehus fra våre gjester. Anmeldelser vi er takknemlige for og som brukes daglig for å sikre at kvalitet og pris henger sammen. Under bedømmelsene av hotellene, villaene og leilighetene finner du også mange artige anekdoter og reisetips med gode råd om alt fra restauranter til utflukter, noe du kan ta med deg når du skal planlegge din drømmeferie i Italia.

Nedenfor finner du en liste over de best bedømte feriehusene i programmet vårt, deriblant noen av de feriehusene som raskest blir utsolgte i høysesongen. Husk at hos In-Italia har vi gratis avbestilling på de fleste overnattingsstedene våre. Les gjerne mer om dette under de enkelte ferieboligene.

Utvalgte reisemål med best anmeldte feriehus

Hvis du allerede nå vet hvor i Italia ferien skal tilbringes, kan du se en oversikt over hvilke feriehus med topp-karakterer i anmeldelsene sine vi kan tilby i et par av Italias mest etterspurte regioner.

Vær oppmerksom på at du i søkemotoren alltid kan få en liste over de best bedømte hotellene, villaene og leilighetene på samtlige reisemål.

 • Gjesteanmeldelser 9,7
  Italia, Lombardia, Sulzano
  Utsikten fra Hotel Rivalago er noe av det vakreste jeg har sett. Du har utsikt over både Iseosjøen og Monte Isola. I tillegg til den sentrale beliggenheten finnes det også et svømmebasseng og en restaurant på hotellet.
 • Gjesteanmeldelser 9,8
  Italia, Sicilia, Ispica
  Opplev Sicilia og bo på et renovert landsted, omgitt av vakker natur, med kort avstand til havet og interessante barokksteder som for eksempel Noto.
 • Gjesteanmeldelser 9,9
  Italia, Trentino Syd-Tirol, Riva del Garda
  Et historisk hotell med god beliggenhet i godt likte Riva del Garda. Her kan du bli bortskjemt med god mat, spa og total avslapning i skjønne omgivelser.
 • Gjesteanmeldelser 9,8
  Italia, Toscana, Pergine Valdarno
  På Casale La Valle bor du i naturskjønne omgivelser omgitt av små, grønne åser. Her finnes det et basseng, en herlig hage der det er mulighet for å grille samt en feriebolig med en enkel og rustikk innredning.
 • Gjesteanmeldelser 9,9
  Italia, Campania, Praiano
  Et voksenhotell med førsteklasses service, med en fantastisk beliggenhet på Amalfikystens klipper. Her har du et basseng med utsikt over havet, et spa og en gourmetrestaurant som kan få smaksløkene dine til å danse.
 • Gjesteanmeldelser 9,7
  Italia, Toscana, Vescovado di Murlo