De best anmeldte hotellene i Italia

På in-italia.no finner du i dag mer enn 10.000 unike anmeldelser av feriehus fra våre gjester. Anmeldelser vi er takknemlige for og som brukes daglig for å sikre at kvalitet og pris henger sammen. Under bedømmelsene av hotellene, villaene og leilighetene finner du også mange artige anekdoter og reisetips med gode råd om alt fra restauranter til utflukter, noe du kan ta med deg når du skal planlegge din drømmeferie i Italia.

Nedenfor finner du en liste over de best bedømte feriehusene i programmet vårt, deriblant noen av de feriehusene som raskest blir utsolgte i høysesongen. Husk at hos In-Italia har vi gratis avbestilling på de fleste overnattingsstedene våre. Les gjerne mer om dette under de enkelte ferieboligene.

Utvalgte reisemål med best anmeldte feriehus

Hvis du allerede nå vet hvor i Italia ferien skal tilbringes, kan du se en oversikt over hvilke feriehus med topp-karakterer i anmeldelsene sine vi kan tilby i et par av Italias mest etterspurte regioner.

Vær oppmerksom på at du i søkemotoren alltid kan få en liste over de best bedømte hotellene, villaene og leilighetene på samtlige reisemål.

 • Gjesteanmeldelser 9,8
  Italia, Toscana, Montecatini Terme
  9,4
  Fantastisk
  480 anmeldelser
  Bo smått og godt i sentrum av Montecatini. Det lille hotellet Smart Hotel Bartolini er et av dem som får de aller beste anmeldelsene i sin kategori. Det ligger sentralt og kun 600 m fra stasjonen med forbindelser til Firenze, Lucca og Pisa.
 • Gjesteanmeldelser 9,8
  Italia, Nord-Italia, Piemonte, Canelli
  9,7
  Fantastisk
  30 anmeldelser
  Opplev Piemonte og det vakre vinlandskapet der; Langhe. Bo på en agriturismo med basseng og egen vinproduksjon, nær Canelli.
 • Gjesteanmeldelser 9,4
  Italia, Sør-Italia, Sicilia, Marsala
  9,7
  Fantastisk
  762 anmeldelser
  I retning mot Marsala ligger Baglio Oneto med utsikt over vinmarker, Middelhavet og Egadiøyene i bakgrunnen – og spiser man for øvrig god mat her på adressen!
 • Gjesteanmeldelser 9,7
  Italia, Nord-Italia, Liguria, Rapallo
  9,4
  Fantastisk
  1017 anmeldelser
  Grand Hotel Bristol ligger like i utkanten av den hyggelige kystbyen Rapallo. Her er det et vakkert bassengområde, bar og restaurant. Fra rommet ditt, som har fransk balkong, har du direkte eller delvis havutsikt.
 • Gjesteanmeldelser 9,8
  Italia, Toscana, Pergine Valdarno
  8,6
  Meget bra
  26 anmeldelser
  På Casale La Valle bor du i naturskjønne omgivelser omgitt av små, grønne åser. Her finnes det et basseng, en herlig hage der det er mulighet for å grille samt en feriebolig med en enkel og rustikk innredning.
 • Gjesteanmeldelser 9,5
  Italia, Sør-Italia, Sicilia, Caltagirone
  9,5
  Fantastisk
  260 anmeldelser
  I idylliske omgivelser på sørkysten av Sicilia finner du et gjemmested som smaksløkene dine vil like!