De best anmeldte hotellene i Italia

På in-italia.no finner du i dag mer enn 10.000 unike anmeldelser av feriehus fra våre gjester. Anmeldelser vi er takknemlige for og som brukes daglig for å sikre at kvalitet og pris henger sammen. Under bedømmelsene av hotellene, villaene og leilighetene finner du også mange artige anekdoter og reisetips med gode råd om alt fra restauranter til utflukter, noe du kan ta med deg når du skal planlegge din drømmeferie i Italia.

Nedenfor finner du en liste over de best bedømte feriehusene i programmet vårt, deriblant noen av de feriehusene som raskest blir utsolgte i høysesongen. Husk at hos In-Italia har vi gratis avbestilling på de fleste overnattingsstedene våre. Les gjerne mer om dette under de enkelte ferieboligene.

Utvalgte reisemål med best anmeldte feriehus

Hvis du allerede nå vet hvor i Italia ferien skal tilbringes, kan du se en oversikt over hvilke feriehus med topp-karakterer i anmeldelsene sine vi kan tilby i et par av Italias mest etterspurte regioner.

Vær oppmerksom på at du i søkemotoren alltid kan få en liste over de best bedømte hotellene, villaene og leilighetene på samtlige reisemål.

 • Gjesteanmeldelser 9,8
  Italia, Sør-Italia, Puglia, Fasano
  Opplev det beste Puglia har å by på, på et hotell som ligger med havet som nærmeste nabo. Det loves spa, restaurant, avslapning og uendelig utsikt!
 • Gjesteanmeldelser 9,8
  Italia, Nord-Italia, Piemonte, Antignano
  En liten by, en nydelig hage med basseng, en entusiastisk og innbydende vertinne og noen gode rom. Det er rammen for ferieoppholdet ditt i Langhe vin distriktet, hvor landskapet ligner et grønt paradis og maten smaker himmelsk.
 • Gjesteanmeldelser 9,8
  Italia, Nord-Italia, Trentino Syd-Tirol, Riva del Garda
  Et historisk hotell med god beliggenhet i godt likte Riva del Garda. Her kan du bli bortskjemt med god mat, spa og total avslapning i skjønne omgivelser.
 • Gjesteanmeldelser 9,8
  Italia, Nord-Italia, Veneto, Bagnolo di Lonigo
  Bo i en staselig villa midt i Veneto, nær Gardasjøen, Verona og Venezia. Basseng og restaurant samt stor hage. Muligheter for å leie sykkel og oppdage området.
 • Gjesteanmeldelser 9,8
  Italia, Nord-Italia, Piemonte, Montegrosso d'Asti
  Hva med et flott infinity-basseng og en herlig utsikt over Piemontes vidunderlige, grønne åser? Alta Villa The Country House byr ikke bare på vakre omgivelser, men også en autentisk, hjemmekoselig atmosfære og et sjarmerende vertspar.
 • Gjesteanmeldelser 9,9
  Italia, Nord-Italia, Trentino Syd-Tirol, Bressanone
  Høyt hevet over Bressanone i 1000 meters høyde ligger Hotel Gasserhof og lokker med elegante rom, hyggelig restaurant og et flott svømmebasseng. Her får dere et ypperlig utgangspunkt for herlige feriedager i Dolomittene.