De best anmeldte hotellene i Italia

På in-italia.no finner du i dag mer enn 10.000 unike anmeldelser av feriehus fra våre gjester. Anmeldelser vi er takknemlige for og som brukes daglig for å sikre at kvalitet og pris henger sammen. Under bedømmelsene av hotellene, villaene og leilighetene finner du også mange artige anekdoter og reisetips med gode råd om alt fra restauranter til utflukter, noe du kan ta med deg når du skal planlegge din drømmeferie i Italia.

Nedenfor finner du en liste over de best bedømte feriehusene i programmet vårt, deriblant noen av de feriehusene som raskest blir utsolgte i høysesongen. Husk at hos In-Italia har vi gratis avbestilling på de fleste overnattingsstedene våre. Les gjerne mer om dette under de enkelte ferieboligene.

Utvalgte reisemål med best anmeldte feriehus

Hvis du allerede nå vet hvor i Italia ferien skal tilbringes, kan du se en oversikt over hvilke feriehus med topp-karakterer i anmeldelsene sine vi kan tilby i et par av Italias mest etterspurte regioner.

Vær oppmerksom på at du i søkemotoren alltid kan få en liste over de best bedømte hotellene, villaene og leilighetene på samtlige reisemål.

 • Gjesteanmeldelser 9,8
  Italia, Marche, Monterado
  Velkommen til slottsherren Orlando, hvis familie har bodd på borgen Monterado i århundrer. Her bor du i bakkene mellom Adriaterhavets fine strender og fjellkjeden Appenninene, samtidig som du bor midt i landsbyen og kan nyte livet ved bassenget ... i slottshagen. Les mer
 • Gjesteanmeldelser 9,5
  Italia, Nord-Italia, Veneto, Quarto d'Altino
  Hvis du ønsker å besøke Venezia mens du nyter livet i landlige og stilfulle omgivelser, så er Borgo Ca' dei Sospiri et utmerket valg. Her bor du bare en halvtime med bil fra det lokale toget fra Canale Grande - enklere blir det ikke!
 • Gjesteanmeldelser 9,3
  Italia, Nord-Italia, Piemonte, Stazzano
  Agriturismo La Traversina er et botanisk paradis der det er langt mellom forstyrrende elementer. Det sympatiske og hyggelige vertsparet, Rosanna og Domenico, står klart til å ønske deg velkommen til de fortryllende omgivelsene.
 • Gjesteanmeldelser 9,3
  Italia, Lazio, Roma
  Drømmer du om å bo på et hyggelig, familieeid hotell med takterrasse midt i hjertet av Roma, og å begynne dagen på blomstertorget Campo de' Fiori sammen med italienske husmødre? Da er Hotel Smeraldo et svært godt valg.
 • Gjesteanmeldelser 9,6
  Italia, Umbria, Torgiano
  Med store grønne arealer, basseng og åpne områder kan barna dine løpe rundt fritt. De romslige leilighetene har alle et eget uteområde, noe som betyr at du kan spise måltidene ute i det fri. Og når barna har lekt nok ved bassenget kan du legge ... ut på utflukt. Les mer
 • Gjesteanmeldelser 9,5
  Italia, Sør-Italia, Campania, Sant' Agata sui Due Golfi
  Hvis du setter pris på god service og en fantastisk utsikt har du kommet til det rette stedet. Grand Hotel Due Golfi er et ypperlig sted å slappe av, og du bor dessuten ikke langt fra den trivelige byen Sorrento.