Rundreiser med bil i Italia

Nyt friheten på en rundtur i Italia med bil

En reise hvor du oppleve mer, hvor du er din egen reiseguide og hvor du kan utforske hvert hjørne av Italia og dvele ved et landskap, en kirke eller en middelalderlandsby, når det passer deg - hvis det høres fristende ut, vurder å la Escapeaway hjelpe deg å leve ut ditt italienske eventyr med en rundtur med bil.

Å kjøre i sitt eget tempo og la de Toscanske og Umbriske åsers uberørt landskap gli forbi bilvinduet, å stoppe i en fjellandsby og drikke espresso i skyggen på torget, å sette sin tålmodighet på prøve når en flokk med sauer krysse veien foran bilen - og dra nytte av en slik minneverdig situasjon for å få noen uvurderlige feriebilder. Holde på en knaus som lokker med fantastisk panoramautsikt over havet, la blikket gli over endeløse vinmarker. Fjellkjøring mellom Alpenes topper i Piedmont, og et eventyr ned gjennom Liguria med fjellene på den ene siden og det glitrende havet på den andre siden. Italias bilferie på sitt beste.

Landet er som skapt for å bli inntatt med en rundreise med bil. De pittoreske landskapene vil være en sentral del av ferieopplevelsen og du vil glede deg over nye opplevelser hver dag. En rundtur er først og fremst preget av frihet, som at du ikke må tilbake til hotellet hver dag. Derfor trenger du ikke å ta hensyn til hvor langt unna de spennende severdighetene eller byene ligger. Du skal bare planlegge ruten din slik at du har tid til å se alt du vil, samtidig som en god hotellseng venter deg på de stedene du ønsker å ha et lengre stopp. Escapeaway hjelper deg svært gjerne med planleggingen eller organiserer turen for deg basert på dine ønsker.

Populære rundreise-ruter med bil

Her har vi samlet noen rundturer med bil som vi kan anbefale og som er blant de mest populære turene i Italia blant våre gjester:

Toscana og Umbrienvinprodusenter, solid, italiensk landkost, åser, strender, skog og middelalderlandsbyer. Her vil du oppleve hjertet av Italia.

Piemonte og Liguriengourmetmat, fjelltopper, innsjøer, klipper, historiske byer og fargerike havnebyer. Dette hjørnet av Nord-Italia hører til landets vakreste områder.

Rom og Amalfikysten – kombiner storbyferie i den evige by hvor kunst, kultur og arkitektur er i verdensklasse med strandferie og naturopplevelser på den deilige Amalfikysten.

Uansett hvilke italienske region du vil utforske på rundreisen din med bil, anbefaler vi å sette av så god tid som mulig. En tur som skal nytes, legge gjerne inn ekstra tid, så du har muligheten til å stoppe bilen om du får øye på en uventet, sjarmerende kirke eller en panoramautsikt ved veikanten.

 

Informasjon om bilutleie til rundreisen din

Det er lett å leie en bil i Italia, og du vil finne alle de store bilutleieselskapene på alle flyplasser og større byer i Italia. Et tips når du setter sammen rundreisen din er å plukke opp bilen din på en flyplass og levere den på en annen, dermed sparer du mye kjøring frem og tilbake. Dette forutsetter selvfølgelig at du bestiller flybilletter til forskjellige flyplasser, som er lett, spesielt hos de mange lavpris flyselskapene som flyr til Italia. Husk å leie en bil med ubegrenset kjørelengde og inkl. alle obligatoriske forsikringer. Sist men ikke minst er det alltid godt å ha en bil med god plass til bagasje under en tur, spesielt hvis du planlegger å besøke vingårder og kjøpe vin å ta med hjem. Enten du bestiller leiebil til en rundreise eller skal bo på det samme hotellet i hele ferien, bør du alltid lese nøye gjennom leiebetingelser.

Få mer informasjon om bilutleie i Italia