Bilutleie på Bergamo Flyplass

Se aktuelle priser på leiebiler på Bergamo flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Bergamo flyplass og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på Bergamo flyplass. Les også gode råd og tips og bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Leie av bil med Auto Europe

Jeg har samlet litt informasjon og noen gode råd til deg som skal bestille billig bilutleie på Bergamo flyplass på denne siden, men jeg vil også anbefale deg å lese vår side med gode råd om bilutleie generelt i Italia. Her finner du også informasjon og kontaktopplysninger til Auto Europe. Vi i Escapeaway er spesialister på feriehus og hoteller i Italia, og ikke bilutleie. Alle spørsmål om bilutleie i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vi gjør oppmerksom på at all informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene når du søker etter priser i søkemotoren. 

>> Få gode råd og informasjon om leie av bil i Italia

Bilutleie på Bergamo Flyplass

Informasjon om Bergamo Flyplass

Bergamo Flyplass som offisielt kalles Aeroporto Orio al Serio, ligger ikke bare nær Milano og Bergamo, men har også gode veiforbindelser til Lombardiets mange andre interessante byer og severdigheter. Bilutleie med henting direkte på flyplassen er derfor en mulighet til å få en opplevelsesrik ferie og komme lett frem til din endelige destinasjon.

>> Se aktuelle flyavganger og få mer informasjon om Bergamo Flyplass

 

Bestilling av leiebil

Til tross for et relativt stort utvalg av bilutleieselskaper, er det vanligvis en god idé å bestille leiebilen din på forhånd. For det første er du sikker på at det er en ledig bil når du ankommer. For det andre gir det deg bedre sjanse til å oppfylle ønskene om en bestemt bil størrelse, tilbehør, osv.

Husk at det alltid er en god idé å lese grundig gjennom leiebetingelser når du leier bil. Vi henviser alltid til de aktuelle informasjonene du finner i søkemotoren. Informasjon om leiebilBergamo Flyplass også betraktes som veiledende og det taes forbehold om feil og endringer.

Bilutleiefirmaer på Bergamo Flyplass

Selv om Bergamo ikke er en stor flyplass har den likevel et godt utrvalg av bilutleiefirmaer. Du kan derfor leie fra både store, kjente bilutleiefirmaer som Avis, Budget og Hertz og en rekke mindre, lokale selskaper. De fleste av selskapene leier ut alt fra små personbiler til store minibusser med god plass til hele familien og bagasjen.

Henting av leiebilen

Med mindre annet er avtalt, får du utlevert leiebilen din ved å henvende deg i utleiekontoret på flyplassen. Personalet på utleiekontoret vil sørge for å vise deg videre til bilen din, som normalt er parkert like ved terminalen.

Avstander med bil fra Bergamo Flyplass

Det tar i underkant av femten minutter å kjøre fra flyplassen i Bergamo til sentrum. Flyplassens beliggenhet, like ved motorveien A4 gjør det også enkelt å kjøre til de andre interessante byene og vakre naturområdene i regionen. Fra flyplassen er det følgende avstander:

  • Milano: 60 km - knapt 1 time
  • Menaggio (Comosjøen): 75 km - 1 time 50 minutter
  • Cremona: 73 km - 1 time og 15 minutter
  • Bardolino (Gardasjøen): 111 km - ca. 1 time og 15 minutter

Estimert kjøretid uten trafikk.

Hotell eller ferieleilighet i Bergamo

Som tidligere nevnt er vi i Escapeaway spesialister på å arrangere ferier i Italia der du bor i utvalgte ferieleiligheter, villaer eller hoteller. Uansett om du leier en bil eller kjører selv til Italia er vi gjerne behjelpelige med å finne et feriehus i Bergamo eller på et av de mange andre reisemålene som oppfyller dine ønsker og behov i regionen Lombardia. Av andre reisemål i Lombardia kan vi bl.a. nevne Gardasjøen som er meget populær. Klikk på linken nedenfor for å finne beskrivelser av alle feriehus, hotell-anmeldelser, tips til utflukter med og uten bil, samt annen nyttig informasjon. 

>> Søk billigste pris på hotell eller ferieleillighet til din ferie i Bergamo>> Les mer om leiebil