Bilutleie på flyplassen i Pisa

Slik finner du priser på leiebiler på Pisa flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Pisa flyplass i Toscana og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på flyplassen. Les også gode råd og tips om bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Nyttig informasjon om bilutleie i Italia

Vi i Escapeaway er spesialister på feriehus, hoteller og villaer i Toscana og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Pisa flyplass og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Viktig informasjon om bilutleie i Italia

 

Bilutleie på flyplassen i Pisa

Informasjon om Pisas flyplass

Pisas flyplass ligger tett på byen, faktisk så tett at du i prinsippet kan spasere inn dit. Men flyplassen ligger også ganske greit plassert i forhold til mange av de andre interessante byene i Toscana hvis du planlegger å fortsette reisen din med leiebil. Det tar for eksempel ikke lang tid å  kjøre til Marina di Pisa eller Lucca, og regionshovedstaden Firenze ligger innenfor en ganske overkommelig kjøreavstand med god motorvei hele veien. Men det er selvfølgelig ikke kun for å komme deg kjapt fra flyplassen til ferieboligen din at du bør vurdere å leie en bil på flyplassen i Pisa. En ferie i Toscana byr på et hav av muligheter for å dra på spennende utflukter til enestående kultur- og naturseverdigheter. Bilutleie gir deg friheten til å utforske dem alle i ditt eget tempo. 

>> Få mer informasjon om Pisas flyplass her

Andre flyplasser i Toscana

I tillegg til Pisa flyplass kan du også benytte deg av flyplassen i Firenze, Bologna flyplass eller en av de to flyplassene i Roma til din ferie i Toscana. Vær oppmerksom på hvilken del av regionen du skal på ferie i, det kan spare deg for mange timers kjøring til og fra flyplassen i leiebilen din. 

Bilutleieselskaper på flyplassen i Pisa

Pisas flyplass er blant de største i Italia og betjenes derfor at utallige bilutleieselskaper, inkludert både internasjonale og nasjonale selskaper som Avis, Hertz, Six og Maggiore. Samlet tilbyr bilutleieselskapene på flyplassen i Pisa deg en flåte på mer enn 1500 kjøretøy å velge mellom med alt fra personbiler til minibusser. Hvis du har leid bil gjennom Escapeaways samarbeidspartnere før vet du at vi bruker mange krefter på å fjerne alle lavprisselskapene som gir dårlig service og som har mange klager fra kunder som føler seg snytt fra søkemotoren vår, og dette gjelder naturligvis også hvis du skal leie bil i Pisa. Vi har f.eks. svartelistet bilutleieselskaper som Interrent, GoldCar, Firefly og Rhodium bilutleie. Derfor kan du også oppleve at du kan finne billigere priser på leie av bil på Pisa flyplass andre steder, men som alltid anbefaler vi at du sikrer deg at det er gjennom et anerkjent bilutleiefirma. 

Reservasjon

Det anbefales å bestille leiebil i forveien. Til tross for det store utvalget kan det være rift om de mest populære og billigste leiebilene, spesielt i høysesongen. Hvis du bestiller leiebilen hjemmefra får du ikke bare større sjanse til å få akkurat den biltypen som passer best for deg, men sjansene er også større for at du for best pris.

Henting

På flyplassen i Pisa finner du utleieselskapene knappe 500 meter fra terminalen. Det går shuttlebuss dit med avgang fra rett utenfor ankomsthallen dersom du ikke føler for å spasere de fem minuttene bort dit med tung bagasje på slep.

Avstander fra flyplassen i Pisa

Flyplassen har direkte adgang til flere hoved- og motorveier, noe som gjør at du lett kan kjøre videre til ferieboligen din i Toscana. Fra flyplassen gjelder følgende avstander:

  • Marina di Pisa: 16 km - 21 minutter
  • Lucca: 34 km - 26 minutter
  • Livorno: 25 km - 29 minutter
  • Firenze: 80 km - 1 time og 5 minutter

*Kjøretid er beregnet uten trafikk.

Med fare for å gjenta oss selv vil vi si at Pisa er et godt utgangspunkt for å oppleve spesielt den vestlige og nordlige delen av regionen Toscana. Her på Escapeaways sider kan du lese mye mer om hvilke opplevelser som venter deg i bil, og du kan naturligvis også få inspirasjon til valg av hvor du skal bo i løpet av ferien din blant mer enn 400 håndplukkede hoteller, feriehus og villaer i Toscana. 

Les mer her hvis du er på jakt etter et hotell til en ferie i Pisa

>> Les mer om leiebil