Reiser til Marina di Nicotera

Hyggelig badeby tett på Nicotera

Denne hyggelige badebyen tett på Nicotera i Calabria lokker med en nydelig beliggenhet ved det strålende, blå Tyrrenhavet.

Dersom du er glad i vidunderlige strender på dagen og avslappende middager i en perle av en gammel, liten og romantisk middelalderby på kvelden, så er Marina di Nicotera et deilig sted å nyte livet. I tillegg til strandlivet er det gode muligheter for å utforske området på fot-, sykkel- eller rideturer.

Marina di Nicotera ligger nede ved stranden, mens gamlebyen ligger litt mer tilbaketrukket på en bakke med flotte utsikter over havet. Det er lett å komme seg herfra og opp til motorveien A3, og det ligger en togstasjon mellom de to bydelene som tilbyr forbindelser til opplagte utfluktsmål som den idylliske badebyen Tropea og de forskjellige strendene på Costa degli Dei.

Kart over Marina di Nicotera

Du kan bruke kartet nedenfor til å danne deg et overblikk over området. Her kan du blant annet se plasseringen av de forskjellige hotellene og ferieleilighetene  som vi tilbyr i denne delen av Italia.Hoteller, ferieleiligheter og villaer i Marina di Nicotera

Du finner et bredt utvalg av feriehus i Marina di Nicotera. Vi har håndplukket de beste, som du finner ved å bruke søkemotoren over. Her er alle boligformene samlet, men har du bestemte preferanser kan du eventuelt innsnevre søkeresultatet ved å bruke de utvidede søkeinnstillingene. Her kan du, i tillegg til boligtype, også angi ønsker til beliggenhet, fasiliteter osv.

Skal du reise med partneren din eller med familien, er et hotell eller en ferieleilighet gjerne et opplagt valg. Men planlegger du en reise med en større gruppe, for eksempel flere generasjoner av familien eller en vennegjeng, kan det også være en idé å leie en hel villa i Marina di Nicotera. Da får dere alt for dere selv og kan nyte hverandres selskap uten å måtte ta hensyn til andre gjester.

Lett ferie med en pakkereise til Marina di Nicotera i Calabria

Hos Escapeaway Reiser har vi gjort det enkelt å sette sammen en ferie til Calabria. Du kan lett bestille feriehus, flybillett og eventuelt leiebil som én samlet pakkereise. Det er en både lett og trygg måte å arrangere ferien sin på. Ved å samle bestillingene dine i en samlet pakke hos Escapeaway Reiser oppnår du nemlig dekning fra Reisegarantifondet, og reisen din vil være omfattet av pakkereiseloven.

Finn en billig reise med opphold og flyreise til Calabria

Lokale linker

Kommunens offisielle hjemmeside (italiensk)

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Marina di Nicotera