Bed & Breakfast Amalfikysten

Oppdag den utrolige Amalfikysten på Bed & Breakfast med Escapeaway

Opplev en imponerende skjønnhet fra et hyggelig Bed & Breakfast på Amalfikysten der du bor i hjemmekoselige omgivelser og har et godt utgangspunkt for spennende utflukter.

Verdens vakreste kyststrekning

På Amalfikysten, som virkelig kan kalles en av verdens vakreste kyststrekninger, kan du se frem til en ferie med fabelaktige utsikter og kulturelle opplevelser i flotte kystbyer som Ravello, Amalfi og Positano. Når du bor på et Bed & Breakfast på Amalfikysten får du en fredelig base å vende tilbake til hver dag for å fordøye dagens inntrykk og nyte den herlige atmosfæren som hersker i denne delen av Italia.

Når du bor på et Bed & Breakfast kommer du nok også til å oppleve at det er lettere å komme i kontakt med de lokale. Vertene er også behjelpelige med tips til opplevelser på Amalfikysten som du vanligvis ikke finner i guidebøkene. Unn deg noen velfortjenet avkoblingsdager der du slapper av på terrassen med en god bok eller slikker sol ved bassenget.

Opplevelsesrik ferie på Amalfikysten

De fleste som reiser til Amalfikysten på Sorrento-halvøya ønsker å tilbringe tid i en eller flere av de idylliske små fiskerbyene som enkelte steder sniker seg oppover fjellsidene. I den billedskjønne kystbyen Positano, som sies å være den mest eksklusive langs Amalfikysten, kan du for eksempel både spasere rundt i de stemningsfulle, bratte gatene, besøke kulturhistoriske severdigheter, og slappe av på stranden ved det turkise havet.

I Positano, Amalfi og de andre byene bør du dessuten ikke gå glipp av muligheten til å nyte det lokale kjøkkenet der de lekre rettene naturligvis hovedsakelig baseres på dagens fangst av fisk og skalldyr. På den måten kan du samle ny energi hvis du har tilbragt dagen langs en av de flotte turstiene som forbinder kystbyene. Skyll ned alle herlighetene med en vin fra en av de mange lokale vinprodusentene i området.

Når du bor på et Bed & Breakfast er det også lett å finne ut av hvor du finner andre gode, men mer ukjente restauranter som er verdt å besøke. Til tross for Amalfikystens popularitet er det nemlig fortsatt mulig å finne rustikke, små landsbyer som forbigås av de fleste turister, men som kan være en mulighet for å oppleve et mer autentisk Italia.

>>> Se flere feriehus på Amalfikysten her

Håndplukkede Bed & Breakfaster

Det er rikelig å utforske langs den berømte kyststrekningen, som i sin tid også begeistret vår egen Henrik Ibsen. Hvis du da legger til interessante utfluktsmål som vulkanen Vesuv og Pompeii, samt den blå grotten på øya Capri, forstår du hvorfor mange vender tilbake til denne delen av Italia på ferie år etter år.

Planlegger du å tilbringe din neste ferie på Amalfikysten på et Bed & Breakfast? Bruk søkemotoren øverst på siden til å finne et overnattingssted som passer for deg. Alle våre ferieboliger er nøye utvalgt så det er god sammenheng mellom pris og kvalitet. Hvis du har spørsmål eller får bruk for hjelp til å finne den rette ferieovernattingen må du gjerne ta kontakt med oss før du bestiller.

>>> Les mer om Bed & Breakfast i Italia her