Luksusferie på Amalfikysten

Alle våre hideaways er steder som vi selv har valgt ut og deretter besøkt for å se om stedene lever opp til dét vi anser for å være et ekte hideaway; et lite, nydelig sted, et skjulested som er spesielt sjarmerende og autentisk. Hotellene og ferieboligene på vår liste over eksklusive hideaways er håndplukkede og "gjennomtestet" på lik måte; dette er spesielt utvalgte luksushoteller som passer for reisende fra Skandinavia. Alle hotellene på vår eksklusive liste inneholder utover dette noe ekstra, noe helt unikt, som gjør din luksuriøse reise til noe spesielt. 

Når man reiser på luksusferie, søker man nettopp et sted som har noe utover det vanlige. Dette har man alle muligheter til å oppleve, dersom man velger et av våre luksushoteller ved Amalfikysten. Beliggenheten må være helt i toppklasse, maten må være i særklasse og servicen helt perfekt.  

Amalfikysten har vært et reisemål siden romertiden, og mange keisere, kongelige og adelige har opp gjennom historien tilbrakt sommeren i hverandres selskap i store praktvillaer langs kysten. Senere har også mange diktere og kunstnere reist til den vakre og betagende Amalfikysten med det helt spesielle lyset, blant annet Henrik Ibsen og M.C. Escher. I nyere tid har Amalfikysten blitt et populært reisemål for jetsettere og andre som ønsker å nyte en luksusferie; da er et vakkert sted som Amalfikysten et godt valg.  

Hvordan finner man et luksushotell på Amalfikysten?

Svaret er allerede gitt: Vi har valgt dem ut for deg, og du finner dem nedenfor. Kun det beste er godt nok til å bli oppført på vår liste over eksklusive Escapeaways, noe som betyr at vi løpende besøker og kontrollerer kvaliteten på alle våre hoteller. På luksusreiser til Amalfikysten med Escapeaway har man mulighet til velge avgang med rutefly fra flere av de største byene i Norge, med mellomlanding underveis. Fly for eksempel til Napoli og reis videre med tog eller lei en bil og kjør videre i eget tempo, med mulighet til å oppleve både vulkaner og ruinbyer på veien. 

Benytt søkemaskinen til å finne en flybillett og et hotell som passer til dine ferieplaner. Vi setter sammen din reise raskt, enkelt og fleksibelt, med den rimeligste prisen på finner på internett. 

>> Les mer om pakkereiser til Amalfikysten
>> Les også om luksusreiser til Sorrento

>> Les mer om luksusreiser

Kart over Amalfikysten

Populære hoteller på Amalfikysten

Italia, Sør-Italia, Campania, Nerano
  • Nærmeste flyplass: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Sør-Italia, Campania, Positano
9,9
Fantastisk
428 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 64 km
  • Avstand til havet: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Sør-Italia, Campania, Conca Dei Marini
10,0
Fantastisk
284 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 62 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi