Tilbudsreiser og restplasser Amalfikysten

Finn billige tilbudsreiser og restplasser til Amalfikysten her

Bestill restplasser og tilbudsreiser til Amalfikysten med Escapeaway. Innta Italias sørlige perle, og bli en uforglemmelig opplevelse rikere.

Amalfikysten er en populær og imponerende del av Sorrento-halvøya, sør for storbyen Napoli. Her får dere en unik ferieopplevelse blant klipper, smale smau, krystallklare bukter og utrolige utsikter. Bruk søkemotoren over og søk etter restplasser og tilbudsreiser til Amalfikysten, der vi kan tilby dere et bredt utvalg av ferieovernattinger året rundt.

Uansett om dere kommer til Amalfikysten via de smale fjellveiene eller til sjøs med en av fergene som går jevnt og trutt i sommerhalvåret, hersker det ikke tvil om hvorfor området har prydet UNESCOs verdensarvliste siden 1997. Dersom dere bestiller en av våre restplasser eller tilbudsreiser til Amalfikysten, sørger dere selv for transport hit, og det letteste er som oftest å fly til Napoli eller nærliggende Salerno.

Du oppdager nok raskt at du har kommet til et av de vakreste områdene i Italia. Her ligger de sjarmerende kystbyene på rekke og rad som et unikt perlesmykke, og ifølge UNESCO byr Amalfikysten på et enestående Middelhavslandskap.

Kombinasjonen av fantastisk natur og stemningsfulle byer gjør området til det perfekte reisemålet for deg som elsker å dra på oppdagelsesferder. I byer som Amalfi og Ravello venter for eksempel vakker arkitektur og kunst på deg, mens du kan gå tur langs stiene i fjellene og nyte den ene spektakulære utsikten over kysten og havet etter den andre.

Byene på Amalfikysten

Byene på Amalfikysten, som omfatter strekningen fra Positano i vest til Vietri sul Mare i øst, forbindes av en kystvei som spesielt i høysesongen kan være veldig trafikkert. Dette kombinert med hårnålssvingene betyr at du må være forberedt på å bruke ekstra tid på turen. Heldigvis er det gode muligheter til å nyte de uforglemmelige utsiktene underveis.

I tillegg til det storslåtte kystlandskapet gir en tilbudsreise til Amalfikysten deg også sjansen til å utforske kulturelle og historiske severdigheter i byer som Amalfi, Positano og Ravello. Her vitner bygninger som katedralen i Amalfi, Duomo di Amalfi, og de romantiske praktvillaene i Ravello om maktsentrumet regionen tidligere utgjorde i Italia.

Kultur- og matopplevelser

Den spesielle atmosfæren som de historiske omgivelsene skaper er sammen med nåtidens kulturliv noe av det som gjør Amalfikysten til en opplevelse utenom det vanlige.

I løpet av året arrangeres det for eksempel utallige musikkfestivaler og utstillinger her. Folk som har besøkt Amalfikysten vil også kunne fortelle at den unike middelhavsstemningen opplever i like stor grad når man spaserer i de gamle gatene og inntar deilige middager på de mange restaurantene.

Det kommer nok ikke som en overraskelse at på grunn av beliggenheten inneholder menyene ofte fiskeretter i verdensklasse. Ellers får du også servert pastaretter og oster som neppe finnes bedre noen steder i Italia. Husk også å smake den lokale sitronlikøren, limoncello, som er deilig og forfriskende på en varm dag.

Utflukter fra Amalfikysten

Selv om det ikke er noe problem å fylle feriedagene med opplevelser når du bor på selve Amalfikysten benytter også mange sjansen til å dra på utflukter til noen av de mange andre severdighetene i denne delen av Sør-Italia.

Hvis du behøver å komme deg litt vekk fra turistmylderet ute ved kysten, trenger du for eksempel ikke å bevege deg så mange kilometer inn i landet før du kan oppleve både dramatisk natur og et mer tilbakelent og landlig liv.

En tilbudsreise kan også gi deg muligheten til å dra på utflukter til for eksempel øya Capri, der Den Blå Grotten, La Grotta Azzurra, er en av hovedattaksjonene. Grotten kan besøkes ved å ta båt fra Marina Grande.

Med en knapp time i bil er Napoli også et opplagt ufluktsmål hvis du bor i en av ferieboligene våre på Amalfikysten. Etter en tur rundt blant byens severdigheter kan du fortsette mot sør til de enestående utgravningene i Pompeii og eventuelt oppleve vulkanen Vesuv underveis. Du kan lese mer om å besøke utstillingene i Pompeii på den offisielle hjemmesiden deres her

En tilbudsreise til Amalfikysten kan også enkelt kombineres med en storbyferie eller langhelg i pizzabyen Napoli.

>>> Les mer om ferieboliger, ferieleiligheter og hotell på Amalfikysten her
>>> Les mer om billige restplasser og tilbudsreiser til Italia her

Kart over Amalfikysten

Populære hoteller på Amalfikysten

Italia, Sør-Italia, Campania, Maiori
  • Nærmeste flyplass: 61 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Sør-Italia, Campania, Nerano
  • Nærmeste flyplass: 69 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Sør-Italia, Campania, Minori
  • Nærmeste flyplass: 65 km
  • Nærmeste strand: ca. 350 m
  • Internettilgang / WiFi