Reiser til Cava de' Tirreni

Hyggelig fjellby et steinkast fra Amalfikysten

Cava de' Tirreni er en hyggelig fjellby som ligger flott til i "melkefjellene" - Monti Lattari mellom Pompeii og Amalfikysten - og tett på motorveien, så bedre og mer sentral beliggenhet er vanskelig å finne.

Du har kort avstand til alle de største attraksjonene i området som Napoli, vulkanen Vesuv, den romerske ruinbyen Pompeii, Sorrento, de greske templene i Pæstum og naturligvis til den verdensberømte Amalfikysten, som ligger knappe 5 kilometer fra Cava de' Terreni. Byens historie går helt tilbake til etruskerne, og Tirreni er faktisk det gamle ordet for etruskere. I dag er det en moderne by, men blant byens severdigheter finner du også det gamle, spennende klosteret Abbazia Benedittina della SS. Trinità, som har mer enn 1000 år på baken.

Ønsker du å bo litt mer tilbaketrukket og du har bil til rådighet kan du med fordel kjøre et par kilometer innover i landet til den hyggelige gamle middelalderlandsbyen Badia, der tiden har stått stille i en menneskealder, og der du kan bo i helt fantastiske omgivelser til en like fantastisk pris.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Cava de' Tirreni

Hva sier gjestene i Cava de' Tirreni?

7,8
Gjesteanmeldelser
Basert på 12 anmeldelser