Reiser til Massa Lubrense

Besøk den trivelige kystbyen

Byen Massa Lubrense ligger ca 12 km vest for Sorrento, mellom Sorrento og Positano på den Sorrentiske halvøy. Herfra får dere den mest imponerende utsikten mot Capri, samt hele Napolibukta med øyene Ischia og Procida.

Byen er ikke langt fra Punta Campanella, som er den ytterste spissen på denne halvøya som utgjør Amalfikysten mot syd og Sorrento med Napolibukta mot nord. Området rundt Massa Lubrense er fremdeles ganske ukjent og byr på få turister og en fabelaktig utsikt. Her kan dere se alle de tre øyene Capri, Ischia og Procida, i tillegg til Napoli og den mektige vulkanen Vesuv. Området er veldig kupert, noen ganger på grensen til det dramatiske. Fjellkjeden Monti Lattari som deler halvøya i to, begynner her. Nyt freden i det vakre landskapet og la dere inspirers av kontrastene. Naturen er vakker og frodig, og det er mange muligheter for spaserturer langs de mange muldyrstier i området. Her finnes også mange "skjulte" strender, som stort sett aldri blir besøkt av turister.

Bestill deres ferieovernattinger i Massa Lubrense

Ta en titt i vår online-katalog og finn ferieovernattingene som passer best for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hotell og ferieleiligheter i Massa Lubrense og de nærliggende områdene. Ta også gjerne kontakt med en av våre erfarne reisekonsulenter som gladelig stiller med tips og hjelp. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre på siden eller bruk chat-alternativet til venstre på siden. Vi er her for å sørge for at deres ferie i Massa Lubrense blir så behagelig og bekymringsfri som mulig.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Massa Lubrense

Hva sier gjestene i Massa Lubrense?

8,9
Gjesteanmeldelser
Basert på 7 anmeldelser