Napoli Flyplass

Napoli Flyplass

Napoli Flyplass - offisielt Aeroporto Internazionale di Napoli (flyplasskode: NAP) - er en av de viktigste inngangsårene til sør-Italia, som hvert år benyttes av millioner av reisende. Flyplassen betjenes av både rutefly og av charterselskapene som har hver sin terminal. Det er bare 7 km. inn til Napoli, men flyplassen er ikke bare et et godt valg om du skal på storbyferie i Campanias hovedstad. Lander du her har du også et godt utgangspunkt til en ferie på den vakre Amalfikysten eller i Cilento-området. Vær oppmerksom på at informasjonen på denne siden om Napoli flyplass er veiledende og vi tar forbehold om endringer.

Flyselskaper

Lavprisflyselskaper- særlig easyJet og Ryan Air - har mange forbindelser til Napoli flyplass, men også strore tradisjonelle selskap som Lufthansa og British Airway flyr til denne søritalienske flyplassen.

Flyruter

Ser du på rutekartet for Napoli Flyplass viser det et bredt nettverk av ruter til det meste av Europa. For norske reisende er rutene fra München, Brussel og Frankfurt særlig interessante, så hvis du kan akseptere en mellomlanding har du mange muligheter.

Lokal transport

Du kan ta buss fra flyplassen inn til togstasjonen og fergehavnen i Napoli, og det går en pendelbuss til Piazza Municipio i sentrum. Bussbilletter selges i ankomsthallen. Taxi er nær terminalens utgang.

Bilutleie

Det kjører en gratis pendelbuss fra terminal 1 ned til området hvor alle bilutleieselskapene holder til (P5). Bussene kjører fra tidlig morgen til sent på kveld hvert femte minutt. Har du bruk for å kontakte ditt bilutleieselskap kan du benytte en intercom i ankomsthallen.

>> Les mer om bilutleie på Napoli Flyplass

Fasiliteter på flyplassen

På flyplassens butikker kan du finne typiske utvalg av regionens egne produkter som viner og oster. Utover det finner du forskjellige spisesteder, vekselbyrået og minibanker i terminalen.

Flyavganger og ankomster

Du kan se aktuelle ankomster og flyavganger fra samtlge flyselskap som flyr til Napoli Flyplass. Få også flere fakta og informasjon om flyplassen på den offisielle hjemmesiden her.

Adresse og kontakt

Aeroporto Internazionale di Napoli GE.S.A.C S.p.A
Via del Riposo 95 80144 Napoli, Campania
Italia

Se flyplassens beliggenhet på kart