Reiser til Padula

Opplev denne sjarmerende fjellandsbyen i Cilento

Besøk denne fascinerende og stemningsfulle byen i utkanten av den vakre Nasjonalparken Cilento.

Padula er en flott liten by med god atmosfære som ligger innbydende til ca. 700 m.o.h. med et imponerende kloster som nabo nede i dalen. Klosteret La Certosa di Padula ble oppført på 1300-tallet og har siden blitt utbygget til å bli Europas største kloster. Her finnes blant annet ekte verker av Michelangelo.

La den lille byen sjarmere dere

Padula er ikke en stor plass, men dere finner likevel et godt utvalg av restauranter og butikker her, og nok av fascinerende severdigheter i området. Bybildet preges av de lokale og det hersker en vennlig atmosfære i de bratte gatene. Byen er et godt utgangspunkt dersom dere ønsker å oppleve et meget interessant område av Campania, og hvis dere er ute etter et trivelig stoppested på ferden videre mot nord eller sør.

Ta del i byfestene

Padula huser flere byfester i året, og blant dem kan vi anbefaler Festa della Madonna di Monte Romito (første søndag i mai og tredje søndag i september), Festa di San Michele Arcangelo (siste søndag i mai), "Luci della Ribalta" i det historiske sentum (august), Sagra della Bistecca/hyllest til områdets biffkjøtt (andre uken i august), Sagre della Trota/hyllest til ørreten (siste uken i august m.) og Festa del Crocifisso/korsfesten (tredje søndag i september).

Bestill deres ferieovernattinger i Padula

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Padula og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Padula