Reiser til Pozzano

Besøk minibyen med både strand og utsikt

Glem ikke å avlegge Pozzano et besøk dersom dere ferierer ved Napolibukten. Slapp av på stranden, beundre de romerske villaene og nyt et av kurbadsstedene i den lille og livlige byen ved føttene av Faito-fjellet. Klimaet er mildt hele året, og sniker seg sjeldent under 16 grader.

Pozzano er et lite tettsted som går innunder kommunen Castellammare di Stabbia. Den lille landsbyen er hjem til knappe 250 innbyggere, og om sommeren strømmer det turister hit som boltrer seg i bølgene ved den fine stranden.

Ta del i det sommerlige folkelivet

Navnet stammer fra den antikke romerske familien Ponzia som eide hele høydedraget. I Ponzia-familiens tid var det et tempel tilegnet Diana her, men kun én søyle har motstått tidens tann og er fortsatt å finne i dag. I nærheten av Pozzano ligger også en av togstasjonene til Circumvesuviana-togruten mellom Napoli og Sorrento. Pozzano-stasjonen befinner seg i en tunnel langs kysten og holdes kun åpen fra midten av juni til midten av september da det er i dette tidsrommet det er mest liv i byen.

Bestill deres ferieovernattinger i Pozzano

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Pozzano og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Pozzano