Reiser til Sant' Agnello

Den lille kommunen Sant Agnello ligger nært forbundet med Sorrento, bare 10 minutters gang fra Corso Italia, som er Sorrentos hovedgate, med forskjellige butikker, restauranter, hoteller, grønnsakshandlere m.m

Byen har en veldig bra beliggenhet med en enestående utsikt utover hele Napoli-kysten. Dette er nok årsaken til at mange av luksushotellene i området er plassert nettopp i Sant' Agnello.


Skulle lommeboka ikke "matche" en overnatting på en av disse eksklusive palasser, så vil vi allikevel anbefale å besøke stedet.
Spesielt luksushotellet Cocomella fra 1822, har en fantastisk atmosfære. Den gamle bygningen ligger i en fortryllende hage , med alle mulige slags trær og blomster, med en nydelig utsikt utover Napoli-kysten. I vår- og sommer-perioden avholdes der forskjellige musikalske arrangementer og opptredener i de fascinerende lokaler, som er åpne for alle som er interessert.

Sant'Agnello har to fine strender, vi kan spesielt anbefale Marinella- stranden. Den er ikke så stor men til gjengjeld er den utrolig vedlikeholdt og stemningsfull spesielt i skumringen - lyset fremhever på en fascinerende måte klippenes flotte farger.
Hvert år i september måned foregår det en meget spesiell festival Sant'Agnello som heter " la sagra dei colli di Fontanelle". Denne festival er en hyllest til landbruket. Bøndene kommer fra fjern og nær med less av alle mulige slags landbruksvarer. Kjempestore grønnsaker og frukter blir utstilt, og man kan få mange lekre smaksprøver. Om sommeren og i påska, er det tradisjon for at det blir holdt adskillige by-fester både i Sant'Agnello og i mange av de andre byene langs kysten. Det er blant annet "il festival del mare", som er en hyllest til fiskernes arbeide, eller store religiøse opptog som helt klart er verd å oppleve.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Sant' Agnello

Populære hoteller i Sant' Agnello

Italia, Sør-Italia, Campania, Sant' Agnello
  • Nærmeste flyplass: 53 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Sør-Italia, Campania, Sant' Agnello
  • Nærmeste flyplass: 53 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Sør-Italia, Campania, Sant' Agnello
  • Nærmeste flyplass: 53 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Sant' Agnello?

8,6
Gjesteanmeldelser
Basert på 17 anmeldelser