Reiser til Vico Equense

Ferie nær Capri og Amalfikysten

Vico Equense ligger på en klippe som henger over havet langs veien med Napoli og Sorrento, som historisk har været kjent for sine mineralske kilder.

Man kan lett komme seg rundt herfra med den såkalte circumvesuviana togbane, som forbinder Napoli med Sorrento.

Byen er ganske stor med sine ca. 20.000 innbyggere, men er ikke særlig kjent, ettersom den bare har noen få og ikke særlig store strender. Her har folket kjempet mot havet og investert mye for å lage terrasser som lages bredere for hvert år... men de virker samtidig mye smalere i forhold til de lekre sandstrendene som man kjenner fra andre kystområder. Men landskapet er helt fantastisk og de fine nordlige sandstrendene kan ikke slå den pittoreske utsikten man får her.

Byen er også kjent for sine gastronomiske spesialiteter: Den gode salamien med appelsinskall, burrini-ost ( små ostestykker fylt med smør ), caprignetti (marinert geitost). Den mest kjente av disse spesialitetene er Provolone del Monaco som er en sterk-ost.

Kart over Vico Equense

Klikk på kartet hvis du ønsker en rask oversikt over byen og feriehusene vi kan tilby i dette området.Håndplukkede feriehus i Vico Equense

Hos Escapeaway Reiser er det enkelt å finne den beste ferieinnkvarteringen i Vico Equense. Våre reisekonsulenter har personlig valgt hotellene, ferieleilighetene og villaene som kan danne en perfekt setting for din ferie i byen. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive inn reisedatoer i søkemotoren øverst på denne siden for å få en oversikt over tilgjengelige overnattingsmuligheter.

Vi har mange års erfaring med å finne feriehus i Campania og resten av Italia. Vi går ikke bare for feriehusene der du bor komfortabelt, men for steder der du får muligheten til å oppleve ekte italiensk kultur, enten rett utenfor døren eller på spennende utflukter.

Hvis du trenger inspirasjon til ferien din i Campania eller spørsmål om Vico Equense, er du velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi hjelper deg gjerne med å lage den perfekte ferien.

Nærmeste flyplass og transport

Det mest åpenbare er å finne en flyreise til Napoli Flyplass (flyplasskode NAP), som er den nærmeste og er det mest populære utgangspunktet for internasjonale flyvninger til Amalfikysten. Denne flyplassen har et bredt nettverk til resten av Europa. For norske reisende er det mulig å fly direkte hit fra Oslo eller Bergen. Hvis du er villig til å mellomlande, er mulighetene mange.

Toget som går mellom Napoli og Sorrento stopper ved Vico Equense. Hvis du ferierer med bil, er det også lett å komme deg hit, først via motorveien og deretter på hovedveien langs kysten.

Reiser til Campania med fly

Du kan bruke søkemotoren på denne siden til å sjekke det aktuelle rutevalget selv. Vi har også gjort det enkelt for deg å bestille flyreiser og ferieinnkvartering i Vico Equense som en komplett pakke. I tillegg gir det deg ekstra sjelefred at en pakkereise dekkes av reisegarantien og pakkereiseloven.

Les mere om våre pakkereiser til Campania

Restauranter og shopping

Det er et fint utvalg av spisesteder i byen, akkurat som du kan finne alle de daglige nødvendighetene i byens supermarkeder. Tatt i betraktning at områdets popularitet som destinasjon, vil det også være god mulighet til å fordype deg i herlighetene med lokal mat i alle nærliggende byer.

Utflukter

Hvis du ferierer i dette hjørnet av Italia, er det en rekke åpenbare utfluktsmål som. Amalfikysten, med sine vakre landskap og sjarmerende byer er ikke uten grunn ofte inkludert i lister over verdens vakreste kystlinjer, og er absolutt et av områdene du bør oppleve.

Du er også nær en av Italias mest berømte historiske steder, Pompeii. Byen, som ble gravlagt i aske fra Vesuvius den 24. august 79, er veldig fascinerende og litt skremmende. Du bor ikke langt fra fergen til øyene Capri, Ischia og Procida, som også er et opplagt mål for en dagstur.

Hvis du vil være sikker på å få med deg alle de gode historiene, kan vi anbefale deg å ta en guidet utflukt. Våre lokale partnere tilbyr et vell av interessante utflukter i Campania med sertifiserte guider som har omfattende lokalkunnskap.

Lokale lenker

Byens offsielle turisthjemmeside

Byens egen hjemmeside

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Vico Equense

Hva sier gjestene i Vico Equense?

8,2
Gjesteanmeldelser
Basert på 12 anmeldelser