Bestill feriehus og hoteller i Det autentiske Italia

Opplev det autentiske Italia

Her finner du forslag som passer for deg som lengter etter de smale, stemningsfulle gatene, elsker litt historisk forfall og setter pris på den hjertelige og familiære gjestfriheten - som på sjarmerende vis ikke alltid holder hotellenes profesjonelle standard.

Det autentiske Italia er mest for nysgjerrige par på reise, men også for familier som er mer opptatt av omgivelsene enn svømmebassenget. Forvent hyggelige landsbyer med rustikke bygninger og sjarmerende torg der du kan sitte blant de lokale, eller spasere rundt blant eldgamle ruiner og historiske bygninger. For ikke å glemme det autentiske, italienske kjøkkenet med dets legendariske retter og utrolige viner.

 

Absorber den rike italienske kulturen

Italias historiske bakgrunn og rike kulturliv gjør landet til en sann lekeplass for din autentiske ferie, og vi har lett flittig for å finne de beste "gjemmestedene", der de internasjonale hotellkjedene aldri kommer, og der du kan merke helt inn til beinet at alt er ekte og ikke tilpasset turister.

Vi har kommet over atskillige mer eller mindre kjente småbyer der vi har fornemmet en særdeles god stemning i over 10 år nå. Det er kanskje ikke et svømmebasseng eller aircondition og det snakkes kanskje ikke engelsk i resepsjonen, og byens eneste spisested har kanskje ikke en meny... men vi elsker tanken på å at man kan oppdage noe nytt og annerledes, slik Hemingway og H.C. Andersen selv måtte ha gjort det i sin tid. Dra på oppdagelsesferd i det vi betrakter som det autentiske Italia.

Bestill en autentisk, italiensk ferieopplevelse med Escapeaway

Bruk søkemotoren ovenfor til å kikke i vår katalog over feriehus i Italia. Vi har allerede satt inn et lite filter slik at du kun ser de boligene vi mener passer for deg som vil besøke det autentiske Italia. Kontakt oss på telefon, mail eller chat dersom du har spørsmål om de enkelte feriehusene (vi har besøkt dem alle), eller området (det har vi også besøkt - flere ganger), så hjelper vi deg med å skreddersy den perfekte ferien.

 Kart over Italia

Populære hoteller i Italia

Italia, Nord-Italia, Piemonte, Antignano
9,9
Fantastisk
109 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 96 km
  • Avstand til sentrum: ca. 900 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Nord-Italia, Veneto, Lido di Venezia
8,9
Meget bra
475 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 26 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
Italia, Toscana, Lucca
9,3
Fantastisk
793 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 35 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje