Reiser til Cattolica

Opplev badebyen Cattolica

Cattolica er en meget livlig badeby som er velegnet til både familier og yngre mennesker. Byen har et gammelt historisk sentrum med både butikker, restauranter og britiske puber.

Cattolica ligger i den sørligste delen av regionen Emilia-Romagna, på grensen til naboregionen Marche, og få km sør for Rimini. Den lille republikken San Marino er kun ca. 40 km unna.

La feriedagene begynne

Stranden i Cattolica er en innbydende og forholdsvis bred med lys sand og dere finner alle slags fasiliteter her. I utkanten av byen kan dere besøke akvariet "Le Navi", som forteller om havet og dets utvikling gjennom tiden. Et annet utfluktsmål er naturreservatet "Parco del Monte San Bartolo", hvorfra dere kan nyte utsikten over Adriaterhavet, og lære om interessante arkeologiske funn i området. Middelalderborgen i Gradara (ca 10 km fra Cattolica) er helt klart verdt et besøk. Dersom dere kjenner til gammel, italiensk litteratur, så vil dere vite at det var her Dantes drama om Paolo og Francesca fant sted.

Transport

Det finnes togstasjon i byen, og motorveien A14 går helt inn hit. Nærmeste flyplasser ligger i Bologna og Venezia, men dere kan også benytte Milanos flyplasser.

Bestill ferieovernattinger i Cattolica

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Cattolica og ellers i Emilia-Romagna. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Cattolica