Reiser til Cesenatico

Hygg deg i en koselig badeby

Cesenatico er en hyggelig by med en liten fiskehavn, noe som gjør den anderledes enn de mange badebyene langs kysten. Her finnes et lokalt område med bransjer som gjør at stedet ikke er avhengig av turisme.

Cesenatico er en av de hyggeligste badebyene ved Adriaterhavet. Her finnes en flott sandstrand, gode feriesenter og et stort utvalg av aktiviteter for barn og voksne (badeland, akvarium osv).

Aktiv handelsby

Det er et bredt utvalg av kafèer, restauranter og barer, så det blir på en måte et autentiskt byliv. Cesenatico er ikke kun en badeby, men også en aktiv handelsby. Byen har også et gammelt kvarter, og ikke minst en hyggelig, liten fiskehavn. Cesenatico er et godt valg dersom man ønsker å bo ved vannet, strand og samtidig sette pris på en hyggelig bystemning.

Bestill ferieovernattinger i Cesenatico

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Cesenatico og ellers i Emilia-Romagna. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Cesenatico