Reiser til Gatteo Mare

Badeby med kultur, underholdning og deilig strand

Besøk denne klassiske badebyen og la deg friste av 750 meter med betjent strand, underholdning for store og små i sommerhalvåret og det livlige handelslivet. Her får du sol, strand og sommerstemning fra mai til september.

Nord for den kjente badebyen Rimini og sør for Cesenatico ligger Gatteo Mare - en badeby med fargesprakende og betjente lidoer langs den barnevennlige sandstranden. Byen har blomstret opp rundt vårt behov for å sole oss om sommeren, og tilbyr deg alt du kan ønske deg i løpet av en herlig badeferie.

Noe å finne på for alle og enhver

Byen er rik på liv og underholdning for store og små, for aktive og late. I tillegg rommer Gatteo Mare en del arkitektonisk historie, kultur, butikker og spisesteder. Og da den ligger ved elva Rubicones utmunning i Emilia-Romagna, er det kort avstand til flere store kulturbyer innover i landet, og nærområdet frister med mange gode sykkelstier i naturrike rammer.

Unn deg et markedsbesøk

I Gatteo er det markedsdag hver torsdag mellom kl. 07-13 der du kan få kjøpt dagligvarer, tekstiler m.m. Det samme markedet flytter til Gatteo Mare hver mandag i samme tidsrom. I tillegg til dagligvarene finner du et bredt utvalg av kjøkkenredskaper og diverse nips av forskjellig kvalitet og opprinnelse. Byen har også et kveldsmarked hver tirsdag og fredag fra mai til september mellom kl.17:30 - 00:00, der du kan få kjøpt klær og accessories.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Gatteo Mare

Hva sier gjestene i Gatteo Mare?

7,6
Gjesteanmeldelser
Basert på 5 anmeldelser