Reiser til Lizzano in Belvedere

Den bedårende småbyen Lizzano in Belvedere er et perfekt reisemål for deg dersom du er tilhenger av god mat, en vakker natur og aktive dager i de vakre omgivelsene. Book din reise til Lizzano in Belvedere med Escapeaway i dag!

Lizzano i Belvedere er en livlig liten by i Appenninene. Byen har bare 2200 innbyggere, og med bare 70 km til Emilia-Romagnas hovedstad, Bologna, det er en by som kombinerer gamle tradisjoner med moderne turisme. Her kan du se frem til å nyte naturen, både fra terrengsykkel, på fotturer og til og med fra paragliding, som er en sport som er veldig populær i området. Og etter en dag fylt med eventyr, kan du se frem til å slappe av ved bassenget og spise god mat på de lokale restaurantene.

Velkommen til Italia med Escapeaway. Vi spesialiserer oss i å reise til Lizzano i Belvedere og andre byer i området hvor du bor på nøye utvalgte hoteller i løpet av ferien.

Opplevelser i det fri

Lizzano i Belvederes trekkerør er parken Parco regionale di Corno alle Scale, som også har den høyeste toppen i Appenninene (1 945 moh). De gode forholdene her betyr at du kan gå på ski i bakker som er over 36 km lange, hvorav 80% er dekket av snømaskiner, som garanterer ski rundt 150 dager i året. To av bakkene er veldig kjent fordi de er dedikert til den verdenskjente skiløperen Alberto Tomba, som vokste opp i nærheten.

Om våren forvandles parken til et paradis for de som elsker fotturer eller terrengsykling. Her er ruter med ulik vanskelighetsgrad, og de er alle i kort avstand fra Lizzano i Belvedere. Dette betyr at du kan gå ut i naturen, uansett hvilken tid på året du besøker området. På fotturer gjennom skoger og grønne enger kan du se frem til å møte dyr, oppdage den vakre floraen og besøke middelalderslott.
 
Omgivelsene til Lizzano i Belvedere er også kjent for den gode vannkvaliteten da vannet kommer fra kilder i beskyttede områder og derfor ikke trenger å rengjøres. Du kan nyte vannet i de termiske badene, for eksempel i Porretta Terme, hvis du vil slappe av og skjemme deg bort.
 

Mat og drikke

Lizzano i Belvedere er også et område hvor du kan nyte de mange rettene som er klassiske for områdets beliggenhet mellom matbyene Bologna og Modena. Disse har selvfølgelig også påvirket det lokale kjøkkenet. I Lizzano i Belvedere har du muligheten til å smake på de tradisjonelle rettene til Bologna (som lasagne og tortellini), og fra Modena får du for eksempel borlenghi, zampanelle og tigelle. Området er også kjent for produksjon av parmesanost, som du kan kjøpe på Querciola-meieriet (6 km fra Lizzano).
 

Transport

Fly
Bolognas flyplass, Guglielmo Marconi, ligger ca. 70 km fra Lizzano in Belvedere. Alternative flyplasser er Firenze, Pisa samt Milano Malpensa (som ligger lenger unna, men med lyntog foregår turen forholdsvis rask).

Tog
Fra Bologna togstasjon, bytt til regiontogene som kjører mellom Bologna og Porretta Terme. Gå av på Porretta Terme stasjon (14 km fra Lizzano i Belvedere) og fortsett deretter med lokaltoget ATC Bologna (linje ekstraurbana 776).

Slik finner du reisen til Lizzano in Belvedere

Benytt søkemaskinen på toppen av siden til å søke blandt håndplukkede og utvalgte hoteller i Lizzano in Belvedere med gode anmeldelser. Kombinér hotellet med en billig flybillett med rutefly fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Kristiansand, supplér evt. med en leiebil og få det hele samlet i en pakkereise, som er sikret av Reisegarantifondet. Hideaways AS er medlem av Reisegarantifondet og har stilt den til enhver tid nødvendige garanti. Simpelt og fleksibelt - sådan er en ferie med Escapeaway.

>> Les også om reiser til Rimini
>> Les også om reiser til Ravenna

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Lizzano in Belvedere