Reiser til Santarcangelo di Romagna

Byen ligger mellom de to elvene Uso og Marecchia og byens hjerte er Piazza Ganganelli. Byen er mer eller mindre delt i to, en middelalderdel og en del fra det 17. århundre. Middelalderbydelen ligger høyt i byen på det lille fjellet Giove.

Santarcangelo di Romagna er en by med ca. 21.000 innbyggere i provinsen Rimini i regionen Emilia-Romagna. Kun 10 km fra havet.

Levende historisk sentrum

Byen ligger mellom de to elvene Uso og Marecchia og byens hjerte er Piazza Ganganelli. Byen er mer eller mindre delt i to, en middelalderdel og en del fra det 17. århundre. Middelalderbydelen ligger høyt i byen på det lille fjellet Giove, som skjuler mer enn 100 tusens grotter. Det er en vakker by med et levende historisk sentrum med velholdte hus og palasser.

Festivalen

Hvert eneste år i juli måneden holdes det en stor festival, som forvandler byen til en fargerik by. Her ser man skuespill og diverse forestillinger i byens gater og på de mange plassene. Santarcangelo festivalen startet i 1971 og er en internasjonal festival som har som formål å promotere teater og dans.

Museum

Kirken La Colleggiata fra 18. århundre er verdt å besøke. Overfor finner du Torre dell'Orologio, byens klokketårn fra det 19. århundre, som også er byens eget kjennetegn og symbol. Liker man folketradisjon kan du besøke Museo degli Usi e Costumi della Gente di Romagna, som er et museum.Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Santarcangelo di Romagna

Hva sier gjestene i Santarcangelo di Romagna?

7,5
Gjesteanmeldelser
Basert på 8 anmeldelser