Ferieformer

På oppfordring fra mange av våre trofaste gjester vil du nå finne en ny tilnærming til Escapeaways feriehus. Det er ikke basert på Italias geografiske inndeling i regioner, men i den type ferie som du ønsker å holde.

Dermed er det mer overkommelig å guide seg rundt i vår on-line katalog og finne akkurat det du forventer av Italia. Hvis du for eksempel reiser til Italia for å ligge på stranden, velg fanen sol og strand over. På denne måten trenger du ikke å bli presentert for feriehus og hoteller som ikke befinner seg ved innsjøer eller kysten. Vil du reise med familien og er på utkikk etter et hjem i en sjarmerende by, kan du avgrense søket ved å klikke på fanen, det autentiske Italia.

Nye reisetemaer til din ferie

Hos Escapeaway ønsker vi å gi deg de beste rådene til din ferie i Italia. Derfor har vi skrevet om flere av våre mest populære former for reiser og valgt noen av våre favoritt hoteller og ferieliligheter.

Vi håper at du finner inspirasjon til din neste ferie, og husk at du er alltid velkommen til å kontakte oss for tips og råd om Italia.

Hoteller med utsikt

Er du blant dem som setter pris på en vakker utsikt i ferien din er dette reisetemaet verdt å se på. Her har vi samlet hoteller og villaer som alle har til felles at de tilbyr utsikt enten mot havet, havnen eller det vakre landskapet.

>> Les mer om reisetematet hoteller med utsikt

Reiser for voksne - ferie uten barn

Hos Escapeaway elsker vi barn, men alle kan ha behov for å nyte ett opphold uten barn, eller kanskje du er blant de mange som ikke har barn å reise med. Uansett årsak, vi har i dette reise-temaet samlet en håndfull hoteller og ferieleiligheter som er spesielt egnet for deg som ønsker å feriere uten barn, vi kaller det voksenferie...

>> Les mer om reisetemaet ferie kun for voksne - ferie uten barn

Luksusferie i Italia

Hva er luksus, det er det sannsynligvis mange ulike meninger om, men vi har i dette reisetemaet forsøkt å gi våre forslag på en ferie med luksus og og valgt ut et knippe hoteller og feriehus hvor du får det lille ekstra...

>> Les mer om reisetemaet luksusferie i Italia

SPA og velvære ferie

Hvem kan ikke trenge å bli skjemt bort på ferien sin i Italia. Er du fristet, les mer om hoteller og feriehus i programmet vårt som tilbyr SPA og velvære...

>> Les om reisetemaet SPA og velvære

Familie ferie - reiser til Italia for både voksne og barn

Hos Escapeaway er vi spesialister på familieferie og hvert år har vi gleden av å arrangere årets viktigste ferie for mange norske familier. Du kan lese mer om hvilke typer feriehus som er spesielt egnet for en ferie for hele familien, både barn og voksne, ved å klikke på linken nedenfor.

>> Informasjon om familieferie i Italia

Bilrundreise i Italia

Flere og flere velger å oppleve Italia på en reise rundt i en eller flere regioner med bil. Hos Escapeaway hjelper vi selvsagt gjerne med å sette sammen en rundtur med bil, slik at du opplever så mye som mulig og ikke kjører unødvendige kilometer i bilen.

>> Les mer om rundreise med bil i Italia

Generasjonsreiser til Italia

I de senere årene har det blitt en svært populær reiseform å reise på ferie sammen med flere generasjoner. Hos Escapeaway har vi fått stor erfaring i å velge de feriehus og hoteller som setter den perfekte rammen på en ferie med flere generasjoner.

>> Få vårt syn på en generasjonsreise til Italia