Reiser til Lignano

Et hav av god stemning

Lignano òser av feriestemning i alle slags internasjonale farger. Bestill ferieovernattingene deres i denne livlige badebyen og la nedtellingen til solrike og spennende dager begynne.

Halvøya Lignano ligger på den nordligste delen av Adriaterhavet, mellom Trieste og Venezia (nærmeste flyplass ligger ca 100 km øst for byen, og nærmeste togstasjon ligger i Latisana, ca 20 km utenfor byen). Dere kan derfra komme dere til Lignano med de offentlige bussene som går hele dagen.

Brede sandstrender

Lignano er kjent for sine flotte og brede strender med fin sand, samt pinjeskogen som omkranser byen. Byen består av 3 sammenhengende områder: Sabbiadoro, Pineta og Riviera. Sabbiadoro er den delen av byen med mest liv og hvor den 4 kilometer lange gågaten befinner seg.

Et vidt spekter av underholdningsmuligheter

I Lignano er det gode sykkelforhold, og det er lagt opp lange og fine sykkelruter i området. Byen har moderne fasiliteter, er avslappende og familievennlig. Her finner dere mange aktiviteter for barn, som lekeplass, vannland, tivoli, dyrehage med mer enn 1000 dyr, og det er muligheter for andre sportsgrener som ridning, tennis, golf og mye mer.

Klare for å bastille ferieovernattingene deres i Lignano?

Bruk søkemotoren på toppen av siden til å navigere dere gjennom vårt håndplukkede utvalg av ferieovernattinger i Lignano – velg blant selvbetjente ferieleiligheter og hoteller med flotte beliggenheter i badebyen. Spør en av våre erfarne reiseeksperter som med over 15 års erfaring innen reise i Italia mer enn gjerne stiller med tips og råd. Ta kontakt ved enten å sende oss en email, bruke chatalternativet til venstre på siden eller ringe oss på nummeret til høyre på siden. Vi er her for å sørge for at ferien deres i Lignano blir så behagelig og bekymringsfri som mulig.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Lignano

Hva sier gjestene i Lignano?

9,0
Gjesteanmeldelser
Basert på 50 anmeldelser