Hoteller med utsikt

Eiendomsmeglere sier "beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet" når de må forklare hva som er viktigst i forbindelse med salg av en eiendom. Her i reiselivsbransjen, sier vi tilsvarende "utsikt, utsikt, utsikt" om våre hoteller.

 

Eller, fullt så enkelt er det ikke. Men det er klart at noen av de tingene som kan bety mest for deg når du skal nyte ferien din i Italia, slappe av og føle  deg langt hjemmefra - på den gode måten - er at du hver dag kan se på noe vakkert og fantastisk fra et hotell eller feriehuset.

Når du går ut på balkongen din om morgenen og blir møtt av synet av majestetiske fjell rundt deg og et glitrende hav for dine føtter, har du en opplevelse som ikke kan måles og veies. Men du vet at det er en viktig del av ferien og det samme gjør middagen på kvelden når den inntas med utsikt over havet, en innsjø eller solnedgang.

La dine horisonter vokse på ferie

Å ha et klart syn på naturens underverk er trolig en av de tingene som appellerer til folk flest. Selvfølgelig også når vi er hjemme, men ikke minst når vi er på ferie. En ferie skal være noe spesielt og utsikten fra feriehuset ditt er en viktig ingrediens i den sammenheng. Det kan være nesten terapeutisk å lene seg tilbake på terrassen i løpet av ferien med en god bok i hendene og noen ganger bare for å ta en pause fra å lese og se utover det endeløse klare, blå havet.

Italia er et veldig vakkert land med nesten ingen grenser for hvor fantastisk utsikt du kan finne. Fjell, sjø, klipper, åser, innsjøer, skoger, vulkaner - Italia har alt. Mange av hotellene Escapeaway samarbeider med er eksperter på å tilby sine gjester en utsikt de sent glemmer.

Innsjøer, hav og fjell - du kjenner Italia på alle panoramautsiktene

Hvis du ønsker en havutsikt, er det gode muligheter mange steder i Italia. Det kan være på en øy som Sicilia, eller i Liguria, som også er kjent som Den Italienske Rivieraen. Eller det kan være på den vakre Amalfi-kysten, i den livlige Calabria eller historiske Veneto. Det er mange flere alternativer enn de som er nevnt. Se deg rundt på Escapeaways hjemmeside og finn havutsikten som passer deg phelt erfekt. Sjøutsikt mangler du heller ikke i støvellandet, hvor særlig Comosjøen og Gardasjøen lokker med uforglemmelige panoramabilder. Fjellenes ville skjønnhet kan du la deg overvelde av i blant annet Sør-Tyrol, Piemonte og Lombardia.

Escapeaway er ekspert på hotell hvor omgivelsene ikke fåes vakrere

Nedenfor anbefaler vi deg noen flotte hoteller i Italia, hvor du kan regne med at utsiktene er helt på topp. Men det er bare et lite utvalg av de mange hotellene som vi samarbeider med, hvor det venter deg en spektakulær utsikt som virkelig setter deg i ferien humør. På italiensk har man begrepet "valgets forlegenhet" og det blir vi litt satt i her når vi skal fremheve noen hoteller fremfor andre. Årsaken er at utsikten selvfølgelig er en nøkkelfaktor for mange hoteller og feriehus i Italia.

Men det gjelder likevel å være forsiktig når du velger ditt hotell. "Utsikt" kan nemlig bety mange ting. Det er for eksempel stor forskjell på om du har full eller delvis utsikt over havet og hvis du har sjøutsikt fra rommet eller bare fra hotellets terrasse. Det samme gjelder selvfølgelig for utsikt over en innsjø eller fjell. På listen nedenfor har vi fokusert på de hotellene som har utsikt fra alle eller mange av sine rom. Se frem til å la øynene dine bli bortskjemt med de mange vakre panoramaer.

Du er alltid velkommen til å kontakte våre lokalkjente medarbeidere dersom vi skal hjelpe deg å sette sammen en ferie til Italia, hvor det er garanti for at øynene dine aldri bli lei.Hotell med havutsikt

Her har vi samlet en liten håndfull hoteller med havusigt, men som tidligere nevnt, vil du finne hundrevis av hoteller med havutsikt i vårt program. Bruk søkemotoren for å finne ditt favoritt hotell i Italia.

Residence Le Terrazze

Et vakker feriested på den Liguriske fargerike klippekysten, hvor øynene aldri mangler noe å utforske. Her på Residence Le Terrazze i Liguria mangler du hverken saltvannsbasseng, barnebasseng eller en pittoresk steinstrand for dine føtter. Her er naturligvis sjøutsikt fra alle rom og leiligheter. Ta båten til Nasjonalparken Cinque Terre fra den nærliggende Portovenere og utforske en av Italias mest spennende områder.

Hotel Porto Roca

Når man har sagt utsikt, må man også si Liguria. Ikke mange steder pirrer synssansen din i samme grad som den Italienske Riviera. Hotel Porto Roca har en usedvanlig praktfull utsikt over havet - så fantastisk faktisk at den anerkjente tidsskriftet The Economist for noen år siden tildelt hotellet tittelen "Europas vakreste utsikt". Nyt den fra den panoramiske solterrassen, bassenget, eller fra balkongen på rommet ditt.

Villas Costa D'orlando

Med både sjøen hele veien rundt som den mektige vulkanen Etna, er Sicilia en av stedene i Italia der du faktisk vil finne det vanskelig å slippe unna en vakker utsikt. Villas Costa D'orlando ligger i en praktfull nisje i form av din utsikt over Middelhavet og De Eoliske øyer. Du bor nemlig et par kilometer oppe i fjellet. Her kan du utfolle deg i din egen villa med et fint basseng på terrassen. Fryd deg over de kontrastfylte og vakre omgivelsene og se frem til magiske solnedganger.

Ferieleiligheter Due Relais, Amalfikysten

Denne lille juvelen av et personlig og særegen hotellet har en flott beliggenhet, bygd inn i klippene over havet. Det er havutsikt fra alle rom og du kan se frem til å møte Due Relais' vennlig vertinne som lever og ånder for stedet. Nyt frokosten din i de frodige, grønne omgivelsene på felles terrassen. Her kan være et livlig sted og glade dager på strandbarer og restaurantene under hotellet om sommeren, som noen vil elske og andre vil se på som generende. Velkommen til ferieleilighetene Due Relais.Hotell med innsjøutsikt

Når du har besøkt en av de mange innsjøer i Italia og bodd på hotell eller i leilighet med direkte utsikt over innsjøen, vel da vet du hva vi snakker om når vi sier det neppe finnes utsikter som er bedre for sjelen ...

Finn ditt favoritthotell i søkemotoren ved Gardasjøen, Iseosjøen, Comosjøen, Maggiore eller en av de mange vakre innsjøer i Nord-Italia.

Hotel Rivalago ved Iseosjøen

Et rolig sted på kartet hvor det er tatt vare på den gode smak. Her kan du slappe av på balkongen på kvelden mens du beundrer utsikten over Iseosjøens milde skjønnhet. Vær oppmerksom på at ikke alle rommene har utsikt mot innsjøen. Benytt deg av de gode spisestedene i den koselige landsbyen Sulzano som du bor midt i. Hotel Rivalagos basseng er lagt opp til å nyte livet. Her konsentrere de seg på et voksent publikum og stedet er ikke så velegnet for små barn ettersom fred og ro er en del av kjernen av ferieopplevelsen.

Residence Le Azalee ved Comosjøen

Høyt over Comosjøen ligger dette deilige hotellet hvor du aldri blir lei av utsikten. Det kan du nyte godt av både fra soverommets terrasse og fra bassenget. Du bor i landsbyen Vercana men Domaso ved innsjøen ligger innen gangavstand. I Domaso er det både en sjarmerende havn, et stort utvalg av restauranter og en sjøstrand med småstein. Velkommen til Residence Le Azalee ved Comosjøen.

Residence La Rotonda ved Gardasjøen

Vakert familievennlig hotell i åssiden ovenfor Gardasjøen. Alle rommene har utsikt mot sjøen, så ingen går glipp av en daglig opplevelse med en flott utsikt. Barna kan plaske i bassenget hele dagen lang og alle er velkommen til å utforske de fjellrike og frodige omgivelser, eventuelt på mountainbikes som kan leies i nærheten. Residence La Rotonda har innendørsbasseng som er åpent i vintersesongen. Om sommeren kan du utvilsomt klare deg med utendørsbassenget.