In-Italia skifter navn till Escapeaway

Du hørte rett, In-Italia er nå en del av Escapeaway. Men det betyr ikke et farvel med In-Italia slik du kjenner det, for de samme spesialistene sitter fremdeles bak tastene her. Det betyr derimot at du får flere fordeler, for som kjent står man sterkere sammen, og nå får du enda mer konkurransedyktige priser og muligheter til å sette sammen din reise akkurat slik du vil ha den. 

Og ja, vi er fremdeles like glad i Italia som før. Nå har vi bare en mye større lekeplass å boltre oss på med enda flere muligheter. Vi har også fortsatt det største utvalget av villaer, ferieleiligheter og hoteller i hele Italia, slik at du fremdeles kan utforske det vidunderlige landet med oss. 

Så enten du vil drikke chianti-vin i klassiske Toscana, utforske Sicilias mangfoldige kulturhistorie, slikke sol på Sardinias hvite sandstrender, spise verdensberømt pizza i Napoli, eller dra på en gastronomisk oppdagelsesferd gjennom Piemonte eller Emilia-Romagna så er vi de rette å snakke med. Vi er klare til å gi deg den perfekte Italiaferien!

Finn din reise til Italia her

Leter du etter sjarmerende Italia?

For deg som ønsker å reise på ferie i autentiske og sjarmerende Italia har vi gode nyheter. Nå har det nemlig blitt mye enklere å finne denne typen feriesteder i Italia. In-Italia er ikke det eneste reisebyrået som har blitt en del av Escapeaway. Hideaways har også blitt en del av familien, og hvis det er noe de kan, så er det å finne sjarmerende gjemmesteder som oser av sjel og sjarm. 

Hideaways blir en helt egen hotellkategori i Escapeaways univers, noe som vil si at du kan velge hideaways i filteret og få opp en verden av hyggelige gjemmesteder med personlighet - både i Italia og resten av verden, hvis du skulle få lyst til å se utenfor Støvellandets grenser på din neste ferie.

Les mer og finn alle hideaways i Italia her

Hvis du vil lese mer om historien bak sammenslåingen av In-Italia, Hideaways og Escapeaway kan du gjøre det her

Vi gleder oss til å fortsatt sende glade gjester av gårde til Italia, slik vi har gjort siden 1999.

Bloggen om Italia

Den populære In-Italia-bloggen om alt det gode Italia har å by på, med alt fra reisetips, kultur og historie til lekre oppskrifter på lokal, italiensk mat, finnes også fortsatt - men nå under navnet Escapeaways reiseblogg. Her finner du alt innholdet fra In-Italias blogg pluss mye mer. Dette er reisebloggen for de nysgjerrige som gjerne vil ha inspirasjon til reiser, oppskrifter og historier fra vår vidstrakte verden. Les mer her

Destinasjoner på kart

Populære reisemål

Utforsk din neste destinasjon