Bilutleie på Firenze Flyplass

Se aktuelle priser på leiebiler på Firenze flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Firenze flyplass i Toscana og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på flyplassen. Les også gode råd og tips og bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Gode råd om leie av bil med Auto Europe i Italia

Vi i Escapeaway er spesialister på feriehus og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Firenze Amerigo Vespucc flyplass i regionen Toscana, og på andre destinasjoner i Italia, skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Gode råd når du bestiller leiebil i Italia

 

Bilutleie Firenze Flyplass

Informasjon om Firenze Flyplass

Firenze Flyplass, som har koden FLR, ligger knappe 4 km fra sentrum av Firenze, og skal du på ferie i den vakre renessansebyen er flyplassen også den naturlige inngangsporten. Men vil du ikke "nøyes" med å besøke regionshovedstaden er bilutleie fra Firenze Flyplassen en opplagt mulighet for å komme lett rundt til resten av Toscana på din reise. Et blikk på kartet viser at flyplassen ligger rett ved et trafikalt knutepunkt i Toscana, der det er gode veiforbindelser i alle retninger. Med leiebil kommer du deg derfor lett videre til ditt feriehus her i hjertet av Italia.

>> Få mer informasjon om Firenze Flyplass 

Bilutleieselskaper på Firenze Flyplass

Firenze Flyplass mottar året rundt mange feriereisende som kommer for å oppleve regionens mange vakre byer og landskaper. Det er derfor et bredt utvalg av bilutleieselskaper på flyplassen, deriblant store, internasjonale utleiere som Hertz, Avis, Budget og Sixt. Det store utvalget betyr at du kan leie biler i mange forskjellige størrelser. Så uansett om du har behov for en stor, romslig minivan med plass til hele familien eller kan nøyes med en smart, liten personbil, finner du den her. Vi i Escapeaway har valgt å kun vise de bilutleiefirmaene vi selv benytter når vi leier bil i Firenze i søkemotoren. Vi har med andre ord blacklistet de verste lavprisselskapene som er kjent for dårlig kundeservice og mange klager.

Reservasjon

Vil du være sikker på å kunne få leiebil i rett størrelse i forhold til dine behov er det lurt å bestille hjemmefra. Da får du også bedre mulighet til å sammenligne priser og eventuelt bestille ekstrautstyr som kan gjøre reisen din lettere og mer behagelig, som barneseter og GPS. 

Henting

På Firenze Flyplass er bilutleieselskapene samlet på veien "Palagio degli Spini", og dit kjører en gratis pendelbuss hvert 20. minutt. Du finner bussholdeplassen rett utenfor ankomsthallen ved korttidsparkeringen. Vær oppmerksom på at det kan være ventetid i de travleste periodene.

Avstander fra Firenze Flyplass

Escapeaway kan tilby flere hundre feriehus i Toscana, så enten du ønsker en ferie på landet eller i en av de sjarmerende byene kan du finne det du leter etter hos oss. Fra den sentrale beliggenheten til Firenze Flyplass kan du med leiebil kjapt finne frem til din endelige destinasjon. Fra flyplassen gjelder følgende avstander:

  • San Gimignano: 60 km - 55 minutter
  • Pisa: 91 km - ca. 1 time.
  • Lucca: 68 km - 42 minutter.
  • Siena: 84 km - 1 time og 10 minutter.
  • Arezzo: 89 km - ca. 1 time.

* Kjøretid er estimert uten trafikk.

>> Les mer om leiebil