Bilutleie på Napoli Flyplass

Online priser på leiebiler på Napoli flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Napoli flyplass i regionen Campania og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på flyplassen. Les også gode råd og tips og bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Leie av bil med Auto Europe i Italia

Vi i Escapeaway er spesialister på feriehus og hoteller til din storbyferie i Napoli og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Napoli flyplass og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Få mer informasjon om utleie av biler i Italia

 

Leiebil på Napoli Flyplass

Informasjon om Napoli Flyplass

Napoli Flyplass ligger ikke bare ved den pulserende storbyen, men ligger også nært flere av de mest populære feriemål i Sør-Italia, som Amalfikysten og Sorrento. Vil du oppleve mest mulig i ferien din uten å måtte gå utenfor komfortsonen din, er det opplagt å benytte muligheten til å leie en bil på Napoli Flyplass. Med leiebil kommer du lett videre det siste stykket til feriehuset ditt, og en leiebil gir en større frihet til å følge dine egne planer i ferien. Du har muligheten til å besøke de berømte severdighetene og byene i området i ditt eget tempo, men også å ta impulsive turer og oppdage de små, sjarmerende utkantbyene som du ellers ville gått glipp av. Uanset hvor du velger å bestille leiebilen din anbefaler vi alltid at du leser godt gjennom leiebetingelsene.

>>Få mer informasjon om Napoli Flyplass her.

Bilutleiefirmaer på Napoli Flyplass

Når du flyr til Napoli har du mange muligheter til å leie en bil. Flyplassen betjenes av mange store og små bilutleieselskaper som tilbyr et bredt utvalg av leiebiler. Blant selskapene er mange av de store internasjonale selskapene som du sikkert kjenner fra før, som Hertz, Avis, Europcar og Six. Men disse får også konkurranse fra en rekke mindre lokale selskaper som også er verdt å legge merke til. Vi gjør oppmerksomme på at vi i Escapeaway har valgt å fjerne de lavprisselskapene som ofte har mange klager fra kunder som føler seg snytt; utleieselskaper som f.eks. Firefly, GoldCar og Rhodium bilutleie. Derfor vil du også oppleve at du kan finne billigere priser på leiebiler i Napoli enn i søkemotoren ovenfor, men vi anbefaler å forsikre deg om at det er fra et anerkjent bilutleieselskap.

Reservasjon

Uansett hvilke selskap du foretrekker å leie hos, er det som regel en god idè å bestille leiebil før du ankommer flyplassen. Det gir en sikkerhet for at det står en leiebil klar til deg, men også en mulighet for å finne det beste tilbudet til din leiebil i ro og fred.

Henting

Det kjører en gratis pendelbuss fra terminal 1 ned til området hvor bilutleieselskapene er samlet (P5). Disse bussene kjører fra tidlig morgen til sent på kveld hvert femte minutt. Trenger du å kontakte ditt bilutleieselskap kan du benytte en intercom i ankomsthallen.

Avstander fra Napoli Flyplass

Det er få kilometer inn til Napoli by, utover det ligger flyplassen også godt i forhold til veiforbindelsen til resten av det sørlige-Italia. Fra flyplassen gjelder følgende avstander:

  • Sorrento: 53 km - 1 time og 9 minutter
  • Amalfi: 74 km - 1 time og 26 minutter
  • Salermo: 64 km - 50 minutter
  • Acciaroli: 143 km - 2 timer og 19 minutter

* Kjøretiden er estimert uten trafikk.

Du kan finne enda mer inspirasjon til din storbyferie i Napoli her på Escapeaway. Les også om forslag til utflukter i bilen din rundt Napoli. 

>> Les mer om leiebil