Bilutleie på Torino Flyplass

Finn online priser på leiebiler på Torino flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Torino flyplass i Piemonte og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på flyplassen. Les også gode råd og tips om bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Viktig informasjon om bilutleie i Italia

Vi i Escapeaway er spesialister på feriehus, hoteller og villaer i Piemonte og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Torino flyplass og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Informasjon og kontaktopplysninger om bilutleie i Italia

 

Bilutleie på Torino Flyplass

Informasjon om Torino Flyplass

Torino Flyplass - lokalt kjent som Aeroporto di Torino-Caselle - ligger bare 16 kilometer fra Torino. Det er ikke bare nærheten til Italias første hovedstad som har gjort flyplassen til regionens viktigste forbindelse til omverden. Når du lander på Torino Flyplass har du også et godt utgangspunkt til å kjøre videre til feriehus med leiebil i resten av Piemonto, regionen ved foten av fjellene. Leiebil er ikke bare en opplagt mulighet for deg som vil lett videre fra flyplassen. Med en leiebil til rådighet i ferien har du også flere muligheter til å kjøre på utflukter på egen hånd til noen av de mange severdighetene i regionen.

>> Få mer informasjon om Torino Flyplass

Bilutleiefirmaer på Torino Flyplass

Du finner de fleste av de store, dominerende bilutleieselskapene på Torino Flyplass, som Hertz, Avis, Budget og Europcar. Du har derfor gode muligheter for å finne en bil som passer dine ønsker i størrelse og pris. Sammenligner du priser på billig bilutleie så husk at vi i Escapeaway alltid forsøker å fjerne de lavprisselskapene som vi vet yter en dårlig service, og som har mange klager fra brukere som føler seg snytt. Dette er også årsaken til at du ofte kan finne billigere priser andre steder, men vær oppmerksom på at vi ikke kan anbefale utleieselskaper som f.eks. GoldCar, Firefly, Rhodium eller Interrent da disse er noen av bilutleiefirmaene vi har svartelistet. 

Reservasjon

Vil du være sikker på å leie en bil med en bestemt kategori, eller har du for eksempel bruk for ekstrautstyr som barnesete eller GPS, anbefales det å reservere leiebil hjemmefra. Ved å reservere leiebilen din på forhånd, er du sikker på at det står en leiebil klar til deg når du ankommer Torino Flyplass. Husk å alltid lese gjennom betingelsene når du leier en bil online.

Henting

Med mindre noe annet er avtalt, skal du henvende deg ved utleieselskapets skaranke i flyplassens ankomsthall, for å hente nøklene til leiebilen din. Personalet vil sørge for å vise deg veien til leiebilen din, som normalt er parkert like ved.

Avstander fra Torino Flyplass

Det er gode veiforbindelser fra flyplassen til motorveien rundt Torino, det er et trafikknutepunkt i Piemonte. Fra flyplassen er følgende avstander gjeldende:

  • Torino: 16 km - 25 minutter
  • Asti: 86 km - 1 time
  • Canelli: 118 km - 1 time og 22 minutter
  • Barolo: 102 km - 1 time og 10 minutter
  • Alba: 93 - 1 time og 16 minutter

Kjøretiden er estimert uten trafikk.

Det er ikke mange som velger å dra på storbyferie til Torino, noe som er synd da det er en fantastisk by. Men mange bruker flyplassen som inngangsport til regionen Piemonte og de mange hyggelige byene i vindistriktene. Få mer inspirasjon til ferien din i Piemone og les om hvilke severdigheter du kan oppleve med leiebilen din, eller kanskje det er på tide å unne deg og din kjære en storbyferie i Torino?

>> Les mer om leiebil