Bilutleie på Trieste Flyplass


Se aktuelle priser på leiebiler på Trieste flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Trieste flyplass i regionen Friuli og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på flyplassen. Les også gode råd og tips om bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Greit å vite når du leier bil med Auto Europe

Vi i Escapeaway er spesialister på feriehus, hoteller og villaer i Friuli og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Trieste flyplass og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Nyttig informasjon om bilutleie i Italia

 

Bilutleie på Brindisi flyplass

Informasjon om Trieste Flyplass

Det er lett å leie en bil på Trieste Flyplass, som i det nordøstlige Italia ved grensen til Slovenia er et godt utgangspunkt for en ferie med mange uforglemmelige opplevelser. Med leiebil kommer du deg enkelt videre fra flyplassen til ditt feriehus. I tillegg gir leiebil deg også en uovertruffen frihet til å dra på utflukter i Friuli og naboregionene i løpet av ferien. Du får muligheten til å oppleve regionens utrolige landskapsvariasjon i eget tempo, med alt fra de høye Dolomittene i innlandet til de deilige sandstrendene langs Adriaterhavet. Har du en leiebil tilgjengelig blir det også mye lettere å komme seg rundt til de mange vakre byene som summer av liv og er rike på kulturelle severdigheter. 

>> Her finner du mer informasjon om Trieste Flyplass

Bilutleieselskaper på Trieste Flyplass

Avis, Europcar, Hertz og Sixt er blant de utleieselskapene du finner på Trieste Flyplass. I tillegg kan du velge mellom flere lokale utleiere som også kan ha gode tilbud på leiebiler. Den brede viften av bilutleieselskaper gir deg gode sjanser for å finne en bil i akkurat den størrelsen som passer best for dine behov i ferien. De fleste av de store selskapene har alt fra byvennlige minibiler til store, romslige minibusser som er velegnet til deg som skal reise med en større gruppe. Vær oppmerksom på at vi i Escapeaway har fjernet flere bilutleieselskaper fra søkemotoren vår, så leter du etter bilutleiefirmaer som GoldCar, Interrent, Firefly eller Rhodium bør du lete andre steder da vi har valgt å ikke vise priser fra utleieselskaper som har mange klager og et dårlig rykte. 

Reservasjon

Det kan ofte være rift om de billigste og mest populære bilmodellene, så vi anbefaler å forhåndsbestille hjemmefra. Da får du også større sjanse til å sikre deg at du får en bil med ekstrautstyr, som barneseter eller GPS. Uansett hvor du leier bil anbefaler vi at du alltid leser nøye gjennom de aktuelle leiebetingelsene. Vi tar forbehold for feil og endringer i informasjonen du finner her på siden om bilutleie på Trieste Flyplass. 

Henting

Med mindre annet er avtalt skal du henvende deg til utleiekontoret på flyplassen for å hente nøklene til leiebilen din. Personalet vil da sørge for å vise vei videre til leiebilen din som vanligvis står parkert like ved. 

Avstander fra Trieste Flyplass

Flyplassen ligger i kort avstand til hoved- og motorveier, så du kan raskt komme deg videre til resten av regionen. Fra flyplassen gjelder følgende avstander: 

  • Trieste: 41 km - 40 minutter
  • Cividale del Friuli: 38 km - 43 minutter
  • Aquileia: 13 km - 16 minutter
  • Lignano: 64 km - 48 minutter

* Kjøretid er estimert uten trafikk.

Opplev denne spennende byen på grensen til Slovenia, og lad opp batteriene med en mini-storbyferie i Trieste før du begir deg ut på eventyr. Klikk på linken og få mer inspirasjon til en ferie i denne delen av Italia, samt tips til opplevelser og utflukter i din leiebil.

>> Les mer om leiebil